Snart sova

Nu va jag nyss ute med hunden och ska snart lägga mig i sängen och sova =) ska ju som sagt upp 5 imorgon ska va ute i jordbro halv sju får se när jag slutar imorgon.  sen blir det stallet efter det.. så får se när jag kommer hem. och se om jag träffar micke då eller inte?

ja nu ska jag sova . men ni får sova så gott =)






Varför?

Varför ska vi alltid höra av oss? visst vi har andra kompisar också men dom accepterar andra också så men du vill ju aldrig vara med oss eller du tycker inte det e kul att göra det vi gör så vi kan inte göra så mkt åt den saken och varför kan inte du höra av dig och fråga vad vi gör? och dessutom både jag och carro har haft två tuffa månader just nu men det e ju ingen som bryr sig om oss eller vadå?


Godmorgon

Ja nu sitter jag här igen =) förkylningen börjar släppa nu iallafall äntligen. sov ritigt bra inatt men vakna dockvid 6 imorse :P men det fanns en anledning =) hade väldigt trevligt igår iallafall både på jobbet och hemma =) mkt skratt hela dan tyckte jag =) och det behövde jag har inte skrattat så mkt på länge =) se fall jag ska kolla med kalle fall jag kan åka förbi honom och hämta mina skivor. jag ska iallafall till mörby ska köpa ett par vantar fan hittar inte mina så jag måste köpa nya. måste även köpa toffsar =)  sitter också och lyssnar på några av mina favorit låtar =) ne nu ska jag fixa lite andra grejer =) och så ska jag ta en cigg också =) men skriver nog mer innan jag drar iväg =)
Ha det bra så länge =)


Första jobbdagen

Ja idag jobbade jag som sagt på den där städfirman vi hade två flyttstädningar på schemat den första va i jordbro och fy fan för hur skitit det va alltså usch säger jag bara det va inte kul. jag va inne i badrummet och skulle skura lite och tog fram badkaret och herregyd säger jag bara va äckligt det va där.
aja iallafall sen åt vi lunch på Paus i Västerhaninge det va gott. sen åkte vi vidare till Nynäshamn där vi skulle städa nästa lägenhet och jösses va mkt renare den va haha gick dubbelt så fort att städa den. men jag hade det kul iallafall för dom två jag jobbar med mina "Chefer" e sjukt roliga =)

Sen fick jag även en ledsen nyhet uffe Larsson e tydligen död okej visst det är bara en gammal tv-kändis för vissa men mig mig och min familj va han mkt mer. för att när jag va liten så va han gift med en tjej som hade häst i samma stall som oss och ja som sagt vi umgicks väldigt mkt med dom va ute med eras hundar och skojade hela tiden och det saknar jag faktiskt.

Vila I frid Uffe Larsson du är och förblir en av dom bästa människor vi lärt känna <3

Snart ska jag duscha sen ta det lugnt =) jobbar inte imorgon som tur är =)

Ha en bra kväll =)


Får jag?

 I nuläget:

Får jag gråta öppet? 
Får jag somna när jag vill? 
Får jag se på vad jag vill? 
Får jag se ut som jag vill? 
Får jag se ful ut? 
Får jag ha ont? 
Får jag vara som jag vill?
Får jag vara anorlunda? 
Får jag ha vänner? 
Får jag älska? 
Får jag hata?
Får jag kyssas?
Får jag lyssna på vad jag vill?
Får jag leva som jag vill?
Får jag läsa vad jag vill? 
Får jag sminka mig när jag vill?
Får jag vara hos vem jag vill?
Får jag klaga? 
Får  jag andas?
Får jag leva? 
Får jag tycka till?          

Får jag kyssa vem jag vill?


Godmorgon

Hostan och allt börjar släppa lite nu men jag har världens träningsvärk i magen haha fattar inte att man kan hosta så mkt =P idag blir det att jobba på råsunda. får se vart jag ska stå nånstans men om ni ska dit så håll utkik efter mig =) jag börjar kvart i 5 men ska hämta carro först för hon jobba för städfirman idag så jag hämtar henne runt tre så åker vi till råsunda =) och imorgon e det jag som ska jobba på städfirman =) se hur det går =)

ne nu ska jag nog sätta mig och kolla på film ett tag =) skriver nog mer innan jag drar och hämtar carro =)

Förresten kolla in henne blogg: http://ciwi.blogg.se

Ha det bra så länge =)


Sjuk sjuk och ännu mer sjuk!

Åh vad jag inte tycker om detta längre hostar snart upp mina lungor. har ont i bäckenet också tack vare allt hostande =( men ja tog äcklig hostmedicin nyss får se om det hjälper. kan ju alltid hoppas.
ne om man ska ut och ta lite luft bara utanför. sen blir det in i en dusch för jag svettas ganska rejält.

Ha en bra kväll allihopa !


Kom igen nu =)

Följ min blogg med bloglovin

bloglovin


Inte nu igen

Usch håller på att bli sjuk igen  =( inte kul jag som ska ut ikväll också men som sagt lite snuva stoppar inte mig =) ska ju som sagt på inflyttningsfest ida hos nea och atte ska bli kul sen får vi se fall vi stannar kvar där hela kvällen eller fall vi drar ut på krogen. slog nyss in en sak till nea och atte men jag skriver inte va det e än utan det säger jag imorgon =) lite roligt va det iallafall, sen får jag nog troligtvis sov sällskap inatt också ska bli mysigt =)

Förresten för er som inte vet så blev jag nyss singel igen =P  ne men jag tappade känslorna för calle. och en ny pojk dök upp i mitt liv och det klickade direkt mellan oss och det bästa e är att han e allt som jag vill ha hos en kille så får se hur långt detta går =) önska mig lycka till =)
 
haha carro sitter och ritar med jossan =P jag ska nog börja plocka fram lite kläder nu tills ikväll =)

Kanske skriver mer sen innan vi drar 


Ha en underbar kväll allihopa för det ska jag =) <3


Its my Choice

Jag väljer hur jag vill ha mitt liv.
jag vet vad jag vill ha och då försöker jag få det.
Man måste våga chansa annars ångrar man sig.
och som sagt man lever bara en gång.


You spin my head round

Fattar inte jag har sån jävla beslutsångest vet inte vad jag ska göra längre snart går jag fan under joren för allt e bara pannkaka ändå. jag har nog seriöst aldrig kännt såhär förut.

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place


Hemma

Kom nyss hem efter en heldag ute :P börja med att jag gick upp och tog på mig kläderna sen åkte jag till carro skulle hjälpa henne köra lite grejer från hennes farsa. så det blev mkt spring i trappan:P sen käkade vi i västertorp.  sen så bestämde vi oss för att åka till stallet för vi hade inget att göra för jag skulle hjälpa nicole att klippa hennes häst vid 5 så vi satt ute med marina ett tag =) men det va lite kul när vi åkte till stallet för mellan älvsjö och västertorp så kommer det helt plötsligt en navkapsel rullandes på vägen :P haha fast åt andra hållet:P sen så höll jag på att bryta av min hand i bilen  men det va en kul dag =) kom nyss upp ur badetför ja frös som fan :P imorgon blir det stallet sen ska jag  åka till sara och klippa mig =)  ne nu ska vi fika med mamma och peter för mamma fyller år idag Grattis !!


Vila i Frid


Vila i Frid Farmor Jag älskar dig <3


Utgång ikväll =)

Hello kom nyss ut ur duschen och ska snart klä på mig sen ska jag käka och fixa mig för att sen dra hem till nea och atte i globen och föra lite innan vi drar till viper =) ska möta carro på vägen också =)
det gick bra på mötet kommer få runt 100 kr i timmen vilket e helt okej. så ska va med första gången den första oktober och börjar 06.00 haha men vafan det e ju pengar =) och det kunde även bli deltid när dom fått ordning på alla kunder osv.

va ska alla underbara människor göra ikväll då?

Puss&Kram

18 September 09:07

Godmorgon alla. nu ska jag snart klä på mig och åka och hämta carro i älvsjö för att sen åka till stallet och tahand om hästen för att sen åka och prata med chefen på jobbet som jag och carro nog får . bättre än inget än så länge. men sen ikväll så blir det supa:P haha jag borde nog ta det lugnt men skit samma man lever bara en gång:P

och förresten calle e helt underbar =) tycker om dig älskling =) <3


ha en bra dag=)

Hej bloggen

Nu va det länge sen igen men har haft fullt upp :P

idag så va jag i stallet för marina skulle hoppa min häst =) det va as kul :P
imorgon ska jag till stallet sen vidare på möte för ett jobb =) carro ska också dit =) det e städjobb men det e ingen fara jag tar vilket jobb som helst.

sen på lördag blir det fest hos maria ska bli kul att träffa alla underbara människor igen =)

nu lite bilder på dessa =)

Malin(Tvilling :P) & Carro

Maria & Carro =)

Maria & Jocke söta par =)

Knas Carro

Jag och petra =)

Jag nea och carro =)


Dessa e några av mina speciella vänner som jag älskar så sjukt mkt underbara att vara med varje gång =)


Liggen nu i sängen...

och det öser ner där ute usch vill inte ha detta höstväder. aja somnade vi 7 imorse pga mina revben har sjukt ont.. så ska ta det lite lugnt i några dagar. sen åkte jag till stallet vid 3 åkte därfrån vid 6 och åkte då förbi calle för att säga hej man saknar honom så mkt annars =) min lilla sötnos =) ne nu ska jag lägga mig och kolla på film. hörsimorgon.

Lägger in en bättre bild på tattueringen


Hej världen!

Nu sitter jag här och kollar runt på lite olika sidor så som Bloggande.ifokus.se och ridtravare.ifokus.se och sen så fixar jag även hästens blogg och sånt ska även sätta mig och fixa hans hemsida lite också. ni får gärna kolla in hans sida =) igår va jag ute med calle och carro vi va iväg till lissma en stund och träffade lillkim,storkim.greken,rille,becka,linda och pierre där och det va kul =) sen drog vi vidare til daisys vid sköndal och käka sen åkte jag och calle hem för carro kunde åka med kim =) ne nu får ni kolla in dom där sidorna =) hörs kanske senare =)


RSS 2.0