tuff vecka och helg..

jösses vilken vecka det varit min syster har bott hos mig med sin kille och deras tre barn så det har ju varit full rulle hela tiden, har nätt och jämnt hunnit träffa älsklingen då han jobbat sen så har jag själv varit och fixat massa grejer...

på midsommar va jag mamma och peter med danne och hans familj och hans barn till hågelby parken vilket va jättemysigt men dock så brände jag mig haha..

sen idag så fyllde hans äldsta son 4 år så va där men det va lite som det va =) och har varit ute hos hästen och har typ pajat min tygg vet inte vad det är för fel men får svårt att andas för det gör ont så fort jag andas ut, ska snart ut med älsklingen och hans bror och åka lite bil..

imorgon blir det att storhandla mat..


Monday bar Black&white Del 1


She´s the man

Hejsan alla nu sitter jag och kollar på filmen She´s the man som går på 5:an och har precis målat om mina naglar hade lila förut men har nu gult med rosa på som jag gjorde lite själv tyckte det blev rätt ballt =) ni ska få en bild till och med =)


tänkte även lägga in alla bilder från kryssningen också så ni får se =)


Uttråkad...

kollade nyss på tv.nu och det e fan inga bra program först senare ikväll =( va ska jag göra nu då? hmm..?

nån som har nån ide.. min älskling kan man inte träffa då han håller på och fixar en tomt.. får önska mig att han kommer förbi ikväll =)


Top model..

Hej allihopa eftersom att jag inte har nått att göra idag så sitter jag nu och kollar på top model kanada men det e rätt underhållande ändå :p haha.. kanske får sällskap här hemma några dar av min syster och hennes kille och barn =) skulle va kul då kan jag busa med dom på dagarna =)

 

ne ska fortsätta med min tråkiga dag och kolla på tv.


löste sig

fixade ps istället =) det blev inte den snyggaste men ska sitta och fixa en sen när jag orkar =)


nån som har lust?

att hjälpa mig att fixa en ny header då jag inte har photoshop på datan just nu måste fixa men undrar fall det finns nån som vill hjälpa mig =)


Sängen väntar...

sorry orkar inte skriva nått långt inlägg nu om min dag e hur trött som helst efter att ha fixat datan tog längre tid än det skulle men skriver imorgon när jag vaknar.. sov gott allihopa..


Formatera om data

Hejsan ni ska få ett inlägg om min dag senare då jag måste formatera om datan då den e cp.. men kommer sen =) ha en trevlig kväll så länge


Trött flicka

godmorgon eller ah nästan har varit vaken sen 7 ungefär.  ringde vårdcentralen imorse och bokade tid men första tiden va den 2 juli , så får vänta tills dess.

ska snart gå upp och fixa lite saker sen ska jag ta det lugnt tills jag ska åka och hämta petra.
ne nu ska ja gå upp och ta min första cigg för idag. röker faktiskt mkt mindre nu vilken e skönt =)

ska försöka sluta men det tar ett tag börjar med att dra ner

men vi hörs sen måste fomatera om datan ikväll då den cp...


Söker jobb..

Hej alla sitte just nu och söker jobb sökt 15 st hittils. så får hoppas att man får nått då :p ne men nått ska man väl hitta får tänka positivt som min älskling alltid säger =) ne nu ska jag söka fler så har inte tid att va här =) hörs sen=)

 

förresten om nån har nått förslag på jobb så säg gärna till =)


Härligt liv =)

Hejsan hur e det där ute =) själv så har man ett underbart liv har ju som jag sagt tidigare världens underbaraste kille´, dom bästa vänner man kan ha och en familj som finns där och för att inte säga att man har världens bästa häst också.

idag har jag inte gjort så mkt mest varit hemma och körde mamma till jobbet också sen åkte jag dit vid 8 också och träffa älskling som kom dit innan jobbet =) han va lite trött och det förstår jag han har ju aldrig en lugn stund. stackarn. men men

imorgon ska jag söka lite nya jobb tänkte jag..

men nu kollar jag på mumien så vi hörs =)

 


bästa killen på kryssning =)


födelsefirande

hejsan alla glada. idag blir det att fira petra ska dock bara va där en stund då jag har stallet så ska upp tidigt imorgon. men ska iallafall va där en stund hoppas hon gillar det hon får av mig =) får även se fall min älskling följer med en snabbis men han har barnen och vill inte dra iväg honom därifrån då men om hsn vill så får han gärna följa med =) igår va jag på maries studentmottagning och jösses va mkt folk dom flesta könner man ju igen för om har blivit som ens egen familj med åren men några nya va det också =) men det va kul att träffa henne igen =) ne nu ska jag dra hörs senare =)


Konstigt att bo själv...

ja som sagt carro flyttade i helgen och man har väl fortfarande inte vant sig vid ensamheten men det kommer väl. danne får väl va här oftare :p fast det kommer han ju inte heller då han fått egen lägenhet så det blir att jag hamnar där :p haha men men

Imorgon ska jag först kolla ny stallplats till hästen sen ska jag följa med petra till vårdcentralen , sen måste jag även köpa nått till henne då hon fyller år i helgen men vet inte vad ??? hmm.

 

aja nu ska jag städa lite här hemma..


Händelserik helg...

ja nu e helgen slut och jag överlevde kryssningen eller ah halvt iallafall lyckades skada huvudet så att jag fick en liten blödning i hjärnan men jag lever fast allt snurrar väldigt mkt. kryssningen va hur kul som helst hade jätte trevligt med allihopa.. hände dock lite tråkigheter mitt fel.. aldrig mer säger jag bara..

har även fått prata ut om vissa saker som hänt mig tidigare som nu mera en enda person vet och det e min älskling och han har stöttat mig och vill hjälpa mig.  och det betyder så sjukt mkt för mig..


jag älskar dig mest i denna värld och min kärlek till dig blir bara starkare för varje dag som går.
kommer aldrig lämna dig..


RSS 2.0