Länge sen nu

hej allihopa nu va det ett tag sen jag skrev här men men.. håller mig mest till hästens blogg men iallafall =)

i torsdags så hade jag och kim vår månadsdag och det visste han dock inte men killar vet det aldrig första månaden =) men måste iallafall säga att jag e så grymt lycklig med honom så det inte går att beskriva med ord.

i fredags så va jag med petra och hämtade ut biljetterna till monday bar lucia cruise och det ska bli enormt kul ska åka med petra,niklas och adele =) men igår va det även tre månader sen min pappa gick bort och det går så sjukt fort. så va väl lite halvt kluven igår i mitt huvud.. va där iallafall och tände ett ljus..

och idag blir det party efter en jobbig morgon i stallet med provridning av häst och fodringar =) men ikväll ska vi fira bella ska bli kul va länge sen jag festade med henne =)


nu duschen

jahopp nu har man vaknat till igen :p har tagit det lugnt hela dan i stort sett.. ska ta en dusch nu sen sätta ig i vardagsrummet och kolla på tv.. om ungefär två timmar så e älskling hemma också han ska få en jättepuss då han fixade frukost på sängen imorse istället för att sova längre =) så söt han är =) men men nu ska jag hoppa in i den där duschen =) ha en bra dag..


Nya tatueringen

Nu kommer bilden på tatueringen


RSS 2.0