astma?

hej allihopa .. livet går bra som fan just nu =) konstigt med en underbar kille som hela tiden påminner än om hur mkt han tycker om mig =) men sen så går allt bra med hästen och allt också..
imorgon blir det tatuering WOHO som jag längtat =)
sen blir det även en lugn helg för mig också då jag e halvt sjuk typ ska även kolla med närakuten i solna om dom har tid ikväll så jag kan kolla upp fall jag har astma eller inte då dom sa att jag skulle kolla upp det när jag blivit frisk igen från sist jag va sjuk.. så får se om dom har tid ikväll men dom brukar ha det =) då får kim åka med.. =)

ne nu ska jag gå till affären här i åsen och köpa fruktsoppa eller nått. får se hur andningen är då =/


tatuering den 1/10

va nyss förbi sebbe och boka tid för min nästa tatuering.. men vad det blir får ni se sen =) men den är till pappa iallafall =)


trött flicka

hejsan alla glada ..
förlåt för dålig uppadatering men sitter ju typ aldrig vid datan längre är mest i stallet och med kim =) som jag dessutom e tillsammans med nu =) hel lycklig =) men men nu ska jag röra mig uppåt ska åka iväg in mot stan till en affär och kolla lite =) hörs kanske senare..


hej alla vänner..

nej men det va ett tag sen nu och det händer en hel del just nu så hinner knappt sitta vid datan.. men men..
är mkt me kim och dom, men tänker försöka va mer med mina andra små vänner .. vet även vilka som betyder nått och som alltid finns där och vilka som inte gör de =)

men nu ska jag skölja ur hårfägen la i lite mer för att vi missa på några ställen =)


RSS 2.0