Plocka lite till...

idag mådde jag inte så mycket bättre så blev rätt lugnt på förmiddan innan jag åkte till stallet och red min knasiga häst. När jag kom hem blev det middag och vi åt Kycklingsoppa med ädelost, den va riktigt god. sen tog jag ett bad vilket va super skönt och jag behövde verkligen det. Sen fick vi nått ryck och började packa in kläderna i klädkammaren, allt är inte klart än men det kommer.

Sjuklingar

Hej på er.
Idag blir det mysdag hemma förutom när jag ska åka till stallet, Älsklingen kom hem från jobbet tidigt imorse då han inte kände sig helt okej. Och jag mår inte heller så bra så blir lugnt idag.

Tjäna pengar???

Det spelar ingen roll om du har en stor eller en liten blogg. Klicka på länken, registrera dig och får 100kr för ny medlem som registerar sig på sidan och sätter en länk på sin blogg! Det är 100% gratis =)

I Live My Life Sideways

Sitter nu hemma i soffan och tar det lugnt vi har varit ute och sladdat med min 240 men det va mest slask men lite har vi fått leka. ska snart sova för imorgon e det mer att göra

Rensa hela dagen

Godmorgon på er.
idag ska mamma komma hit och hjälpa mig packa och rensa lägenheten för idag ska vi köra över sängen och vardagsrumsbordet till flempan. Så jag kommer ha fullt upp hela dagen.
Men nu ska jag gå upp och ta en kopp kaffe från min Dolce Gusto maskin Mumma och en cigg så jag vaknar till men sen blir det nog ingen mer update idag vad jag vet men det märker ni.

Flytt på gång

jajjamen nu ska vi flytta så kommer inte kunna uppdatera på mkt först det är klart men vi börjar redan idag med att flytta sängen och allt. men så fort allt e på plats och sådant så ska jag ta tag i bloggandet igen..

RSS 2.0