mätt flicka

Har precis ätit nu det blev fiskpinnar och potatis det va gott va länge sen man käka de =)

har varit och fixar mina ärenden idag och det gick bra =) och imorgon ska jag kolla upp ett ställe där dom har lärlingsjobb. och se hur de går sen betala mobilräkningen och sen vet jag inte vad jag tänkt göra =) kanske kolla lite affärer =)

men men snart blir det ut med gänget och fika =) hahah mysigt..


dagen

snart blir det att åka till bergshamra hämta lite mer post och sen gå ner i källaren sen ska jag till swedbank och kolla pappas konto..  sen åker jag hem och myser med min älskling =)


bad update

jag e hemskt ledsen för dålig update en helgen har varit fartfylld så har inte hunnit =) tänkte skriva om helgen imorgon =) nu käkar jag chokladpudding med grädde och strössel på.. mums.  ska snart sova imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra  en det löser sig =)

hörs mer imorgon =)


när vi begravde en polares bil i en snöhög i vintras =) haha


sleepy

nu börjar ögonen stänga sig själva så ska ut och röka nu sen lägga mig och se nån bra film vet inte vilken men det löser sig och sen sova ska väl upp runt 8-9 imorgon och käka frukost och sen åka till stockholm igen =)

men men godnatt där ute får se om jag hinner skriva innan jag åker annars skickar jag ett mobilinlägg påvägen =)


mysig sovstund

godmorgon eller de e kanske godkväll nu  haha ne men jag somnade en stund när jag låg och kolla på förtrollad med barnen.. men det va skönt nu sitter jag här en stund och skriver lite..

vi va i stan förut också och då köpte jag bara lite småsaker från hm. saker som:
Toffsar
hårspännen
ögonbrynspenna
en vit eyeliner att ha under ögonen =)

sen ikväll ska jag noppa ögon brynen sen kolla på sveriges värsta bilförare 20.00 och efter det blir det svensk maffia kl 21.00 =)

              
Visit hm.com
                         Visit hm.com


ne nu blir det lite cityville =)

bye bye


seg Lotta

hej på er har nu varit iväg till mödravården med syrran och de gick bra.. påvägen hem så sladdade vi lite och min syster råkade snurra :p haha så satt fast i en snödriva :p men vi kom loss =)

sitter just nu och spelar Cityville på facebook men ska snart göra mig klar och åka in mot stan =) sen får ja se om jag åker hem ikväll eller imorgon? tror de blir imorgon men vet inte än.. återstår att se =)


God morgon

detta e tidsinställt så jag inte glömmer =) e antingen redan vaken eller vaknar snart då blir det frukost sen följa med syster till mödravårdcentralen =) mysigt.. sen e mitt stora problem att bestämma fall jag ska åka hem idag eller inte men de e ett annat problem.. men men skriver senare kan säker mobilblogga lite =)


haha bjuder på den :p


Måste bara visa...

Denna grymt snygga klänning jag hitta nyss.. ska nog ta och köpa mig en sån =) galet snygg va den =)




Klänningen finns här!!


godkväll

hoppas alla där ute haft en trevlig dag.. det har iallafall jag haft.. har precis duschat och tänkte väl gå ut och smoka lite haha.. får se om jag åker hem från dalarna imorgon eller fredag saknar mitt kvällsfikegäng .. men men. nu ska jag fixa lite fler saker sen röka =)


Följ bloggen =)

Glöm inte att =)!!!


Följ min blogg med bloglovin


godmorgon

nyvaken eller nått haha ne men e lite seg ska käka frukost nu sen får man se vad man gör =)


Im back here

är nu tillbaka här igen =) så nu skriver jag här...


RSS 2.0