240 renovering påbörjad

Tjena tjena.
har nu fått reservnyckeln till min 240 så imorgon ska jag ner till ladan och köra ut den och börja dubba ur däcken =)
sen tvätta av den och lite sånt så den blir lite fräsch =)
så snart e vi ute på vägarna igen med den =)
Mossan on the ice

Teneriffa 27/11-11/11 bokad

Yippie igår bokade vi resan till teneriffa , blir två veckor denna gång och älskling ska åka med =) ska bli så underbart..

Tappat fästet i pratmuskeln?

Nemen tjenare.
har blivit lite miss med bloggningen men jag försöker ju hålla igång två bloggar samtidigt så det e lite jobb ibland hinner man bara slänga in ett inlägg i ena blogge men jag ska försöka bättra mig. i fredags så va vi som sagt i barkarby på friday night meet och det va kul. sen lördag så va vi hos linda och grilla och det va jättemysigt. vi busa och hade oss på hennes tomt och sen så åkte vi till ådran för pojkarna ville nattbada.sen efter badet så åkte vi vidare mot mässan där det blev badbollsfotboll =) och idag har jag och älskling varit ute på gålö hos hans pappa och hans tjej eftersom att dom har husvagn där som dom har som landställe.och nu sitter jag här jag och älskling skulle egentligen kolla på fast five men han va lite trött så han gick och la sig och överpigg som jag är så sitter jag uppe. men ska kolla runt lite saker och försöka fixa lite tidsinställda inlägg åt er så ni har.
hörs snart.....

Friday night meet

Godmorgon där ute
va ute igår med tjejerna och några små pojkar =) ne men vi hade vårat så kallade: "kafferep" haha.
kom väl hem vi 1 eller nått.
och nu sitter jag här och ska snart göra mig klar för jag ska på begravning vi 1. en kompis till min pappa har dött och honom har jag sett sen jag va jätteliten då han bodde i det området jag växte upp i och där kände alla varandra och visste allt om varandra.
sen ikväll blir det friday night meet i barkarby om det e bra väder.
men vi hörs senare
Saknar dig pappa, tiden går alldeles för fort. kom tillbaka till mig . <3

Tänkvärt!

Innan du dömer mig... Ta på dig mina skor....Gå samma gator som jag gått... Bearbeta förlusten av människor jag förlorat... Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit... Snubbla på alla stenar som jag snubblade på... Res dig alltid upp igen... och gå precis samma liv som jag gjorde... Efter allt detta... kan du döma mig eller mitt liv..........♥♥♥

väntar på älskling

Fick nyss sms från kim att han snart skulle byta om så han är typ hemma om en halvtimme eller nått =)
nu ska jag kolla på film =)


Bloggriket

Bloggriket är ett bra sätt att få fler besökare, och man kan inte lura nån att gå in på ens blogg heller som typ vissa andra såna sidor.
Klicka in där du med och lägg till din blogg
Bloggriket

Bad sleep

herregud tror ja satt uppe till typ 3 inatt eller nått. men men det va skönt att lägga sig att sova iallafall, låg och kollade på fast five i vardagsrummet på min data tills jag blev trött , så jag tog med mig datan in i sovrummet och kollade vidare där. Men jag somnade rätt fort.
vaknade till vid 11 tiden nånting och fortsatte då att kolla klart på filmen då jag inte såg klart allt.
och nu sitter jag i vardagsrummet igen och kollar på cougar town. ska snart gå och leta reda på min bilnyckel till 240in ...
ne nu ska jag börja leta.

Pengar växer inte på träd

Godkväll eller ska man säga god natt i stugan?
Blev inget bad men vi va ute en stund med gänget iallafall,  Några shocken medlemmar va med iallafall och båda shocken ladies va där =) (ska berätta om shocken i ett annat inlägg)
vi stod på älvsjö mässan och snacka och umgicks, vilket vi oftast gör fast vi har några ställen att stå på.
älsklingen sover som en stock men han ska ju upp och jobba så det är ju inte konstigt. själv så sitter man här och ska snart gå och tvätta bort sminket, sen så ska jag sätta mig till rätta och kolla film innan jag går och lägger mig eller jag börjar väl kolla tills jag blir trött, då tar jag datan och går in och lägger mig och tittar så långt jag hinner innan jag somnar.
sitter även inne på Stuffy.se och kolla på kläder, finns en del jag vill ha därifrån ska lägga upp några saker här på bloggen så ni får se.
ne nu ska ja kolla lite mer på kläder , om man ändå vore rik :p

Film tajm

har varit nere i tvätten och bokat om tiden tills imorgon mellan 13-16 så då kan jag tvätta, måste komma ihåg att köpa tvättmedel  .
tänkte sätta mig nu med datan och kolla på nån film jag nyss laddat ner vet dock inte vilken det blir än men det återstår att se säger vilken det blir sen =)
sen när min älskling kommer hem så ska vi nog åka och bada det lutar åt det hållet just nu =)
tänkte ge er en videobloggning sen =)
men nu ska jag kolla på film.

zip mys

godmorgon bloggen
vaknade för ett tag sedan och har legat och dragit mig i sängen. skulle egentligen ha tvätstugan idag men kände att vi inte hade så mkt tvätt så ska gå ner och boka om den till måndag eller nått.
Just nu sitter jag här vid datan i min ziperall och myser framför tvn, och på tv är det cityakuten en av dom bästa serierna som finns. Så här ska jag sitta ett tag och ta det lugnt ska kolla runt lite efter nya blogga att läsa =)
va ska ni göra idag?
Är nyvaken så klaga inte :p

ne dags att dra

med denna bild säger jag hej då för stunden =) kanske skriver nått sen en det beror på =)
bye bye

ut i natten

tjena mors
tänkte bara skriva en rad om vad jag ska gör nu. jo men jag ska åka ut en sväng och möta några polare =)
kvällssnack är härligt =)

Kalaspuffar=MUMS

Godmorgon.
idag har jag faktiskt sovit ut lite. Glömde dock bort att skriva igår efter tvättstugan men va helt slut så va tvungen att vila. Höll ju på i tvättstugan mellan 10-16 igår så det är ju inte så konstigt att man blir trött :p.
men igårkväll efter vi käkat midda så  åkte till och träffa dom andra vid globen där vi stod och snacka en stund.
kom hem runt elva tiden tror jag och då gick vi och la oss..
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra än förutom att jag ska ta tunnelbanan till södra sidan av stan senare och möta älsklingen, vi ska käka grekiskt idag och även hämta hem novan..
ne nu ska jag kolla runt lite på internet =)
ha en bra dag.

tvätta och packa upp

hej allihopa.
har flyttat tillbaka till bergshamra nu sålänge. kim flyttade med också såklart tills han får egen lägenhet som vi ska flytta till då.
och just nu håller jag på att packa upp kartonger och håller på nere i tvättstugan dubbelbokade idag så man får bort allt.
tänkte att jag ska skriva mer här nu igen..
men men nu måste jag kila ner i tvättstugan men vi hörs senare..

RSS 2.0