Ny design

skulle verkligen vilja ha en ny design men vet inte hur jag ska göra och jag har inga bilder heller typ så det blir jobbigt men kanske blir efter teneriffa.

Rastlös

jaha då är man inne i samma sega dagar igen. det enda jag har haft att göra idag är att åka till hästen och fixa, så nu sitter jag här hemma och väntar på att kim ska komma hem,Sitter även och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan ladda om den igen. Sen blir det att börja fixa till maten, det blir Revbensspjäll med hemlagat potatismos och brunsås mmm mums, får se om jag får till det som pappa fick men det hoppas jag.
sen ikväll vet jag inte vad som händer men tror vi blir hemma men man vet aldrig =)

kanske flytta igen då

hej hej  det händer mycket nu för tiden snart är det dags för resan mot teneriffa vilket ni ser nedräkningen på högs upp på bloggen. sen så kanske jag och älskling ska flytta, spännande spännande.

Däckbyte

Sådär nu är man väl typ färdig för dagen med allt om bara diskmaskinen blir klar så. va ju hos älsklingens mamma då han ville ha hjälp med lite papper, sen åkte vi ner till ladan och böt däck på bilarna så han fick likadaa däck både fram och bak. Åkte sedan hem och gjorde mat det blev lappskojs otroligt gott och lättlagat. Sen blev det äppelpaj med vaniljsås. Visst jag vet att vi skulle bli nyttigare men vi äter inte lika mkt pasta och sånt längre iallafall närmsta vi kommer potatis och det är potatismos.

Dolce Gusto

Sitter här och dricker en god Cappuchino från min underbara kapselmaskin Dolce Gusto. ska göra mig klar för att sen åka till södra sidan av stan innan köerna för att sen runt 4 möta upp älsklingen då han ska fixa med lånpapper hos sin mamma. Sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra men det löser sig då.
sen måste jag även börja kolla upp alla småsaker jag måste köpa tills teneriffa resan som nu är betald och klar då jag ska fixa allt sånt när jag får pengar. så imorgon ska jag börja skriva hela packlistan. skriver in den här se också så får ni se vad jag har med mig.

RSS 2.0