Nyår

Ja nu e det sista dagen på detta år =) det kommer bli konstigt att säga 2010 haha jag kommer skriva 2009 istället:P

aja dagen igår va väldigt lång kändes det som åkte hemifrån vid 11 och kom hem vid 11 på kvällen, red ju först med carropetra och nea och jag ramla till och me av och det gjorde carro också eller ah carro ramla av jag och hästen jag red gick omkull. sen åkte vi hem till petra åt några mackor sen drog vi och hanlad åt pia =) och även lite annat vi behövde till nyår =) sen hem till pia och lämna det och hämta drickan tills ikväll sen drog vi till Linn och martin och käka langos och det va gott =) sen drog vi hem till nea och lämna drickan sen skjutsa jag hem petra sen åkte vi till carro och hämta alla hennes grejer och sen hem till mig och vi färga mitt hår sen somna vi ganska fort.

vakna faktiskt före carro idag KORS I TAKET :P haha ne men så vi gick upp jag gjorde amerikanska pannkakor och det va super gott =) sen så har vi nu gjort tårta eftersom att vi ramla av igår =) sen blir det att blir det att fia allt tills ikväll och sen dra till nea =)

Allt som ska fixas innan vi ska dra:
*Duscha
*Klä på mig nyårskläderna
*sätta dit lösnaglarna
*fixa håret

kanske kommer på mer snart :P

hörs senare =)


mys kväll

eller ah nåörstt sånt va hemma hos kp igår då jag inte ville va hemma så jag åkte dit och vi satt och snacka om gamla saker och tittade på tv =) det e alltid lika kul att träffa honom och han kommer ju alltid ha en av dom största platserna i mitt hjärta för han e en av mina lyckostjärnor helt enkelt.

så tack kp för att du finns i mitt liv och jag vet att jag kan lita på att du inte försvinner.

och jag kommer alltid älska dig innerst inne.

snart ska jag dra och hämta upp nea carro och petra sen blir det stallet och rida en sväng sen ska vi köra vår nyårs dricka till nea och sen ska jag hem och byta om lite och sen träffa linn =) ska bli kanon.

men vi hörs senare =)


Dagen =)

Ja denna dag va helt underbar =)
Började som sagt med att åka till stallet och fixa hästen, sen vidare och plocka upp nea och sen åkte vi till skopunkten i kungens kurva jag köpte två par skor =) sen vidare till skärholmen centrum där jag köpte en del grejer käkade även på millas åh vad gott det va med deras sallad =) jag rekomenderar verkligen om ni är i skärholmen att ni käkar på millas så fruktansvärt god sallad =) bilder på vad jag köpte kommer längre ner =)

Sen när vi va klara i centrum så åkte vi till heron city för vi tänkte gå på bio och vi såg Avatar =) bra film dock lite långdragen:P men underbart bra =) sen blev det bara att åka hem. ska försöka sova snart =)

imorgon har jag inte mkt planerat utom stallet.

aja det jag köpte var =)


det va de =)


Morgondagen

Morgondagens planer ser ut såhär:
*Stallet på morgonen
*Åka och shoppa i skärholmen centrum med nea och carro =)
*Försöka hinna med och träffa kp


Lite bilder från dalarna



mer kommer imorgon =)


Helgens bilder =)


Kan jag säga annat än att jag älskar mina flickor
tack för att ni finns i mitt liv ni hjälper mig igenom allt.


Hemma igen

Hej allihopa kunde unte uppdater nere i dalarna fanns inte tid tänkte skicka mobilblogg från telefon när vi åkte hem i lördags men då skulle jag och carro överaska våra flickor då dom trodde att vi skulle komma hem idag men det kunde dom glömma vi spelade dumma hela dan tills vi kom till viper på kvällen vi va där innan dom =)visserligen va det bara petra och nea som va där men det va dom vi pratade mest med :P men dom blev riktigt chockade kan jag säga:P hade en sjukt rolig kväll iallafall =) och jag säger bara en sak jag ska alrig mer dricka två stora burkar monster på mindre än 4 timmar min kropp klarar inte det har jag märkt för när vi kom hem från dalarna så skakade jag i hela kroppen och kallsvettades och kunde inte ens lägga ostskivor på en macka:P men dom på viper hade kul åt mig iallafall :P haha

saker som kommer komma upp ikväll på bloggen:
*Bilder från viper
*bilder från jul
*morgondagens planering


1329648 är nu i falun väntar på mi

0-4aab83b60451831a927e4365838366ec.png

Kolla varifrån!

är nu i falun väntar på min syrra sen ska vi skjutsa carro:)


Snart middag

E klar så sitter nu och väntar på tills jag ska gå till tuben ska först gå och ta ut pengar =) va med carro till länna idag och kolla på skor och jag köpte dom där skorna som jag lagt in i tidigare inlägg men det finns ett par till som jag skulle vilja ha få kolla efter jul =) ni ska få en outfit bild =)

Svarta tjocka leggings från HM
Vita Benvärmare HM
Rött långt Linne Gina Tricot
Svart Kofta Stadium
Stövlar Skopunkten

ne nu bär det av in mot staden till mina flickor ingen kan någonsin ha så trevligt som oss =)


Som vanligt!

Ja här sitter man och inte kan sova som vanligt och jag som ska upp tidigt har massor att göra imorgon ska skriva vad. M va här förut också och det va mysigt =) ne nu ska jag sova

Morgondagens planer:
* tandläkaren tio i 9
* Länna med carro
*Stallet ge marina julklappar
*hem duscha
*möta flickorna och käka middag på stan
*Packa

så ja min dag imorgon blir massa saker får se hur mkt jag hinner blogga =) men det ser vi imorgon

hörs imorgon =)


till mina kära flickor<3


jag behöver inte säga mer än det videon säger


Otrogna jävlar

Åh jösses va trött jag e denna helg va slitsam :P men vi hade kul iallafall =) bilder kommer sen =)
men en sak jag störde mig på i helgen va en tjej som jag vet har en kille sen tre år tillbaka som sitter och kysser en annan kille fan va sne jag blev att man ens kan göra nått sånt och hon har hållt på och flirtat med den här killen länge även fast hon har kille. tänkte egentligen säga till henne i fredags men strunta i det men hon såg nog mina och petras blickar för igår så kommer hon fram och ger oss en kram och det har aldrig hänt förut fattar inte hur dom kan va så falska och det e ju inte bara hon utan andra också.

aja idag händer det inte så mkt mår inte så bra vi ska dock åka och hälsa på valpen sen ska jag hem och slappa =)

va har ni för er idag då?


1329648 är påväg till nea för att

690b742d549d235e5df27cfdfca8bb9a.png

Kolla varifrån!

är påväg till nea för att föra sen blir det tjej kväll på krogen:)


Åh vill ha


Hög Stövel från Skopunkten.com


dom här vill jag bara ha ska åka och kolla på dom på måndag när pengarna kommer finns även lite annat fint men det visar jag inte ;)

mätt =)

just nu sitter jag och kollar på the simpsson movie och käkar gröt mums =) sen i pauserna så tittar jag på sex and the city filmen =) har även fixat med mina andra bloggar och även lite på denna.  tänkte även skriva hur morgondagen ser ut =)

* åka till stallet vid 10 och rida fritte.
*hem duscha, äta och fixa mig
* åka hem till nea och föra
* 360 för traffic light party och det blir röjj =)

hur ser eran morgondag ut? 


Planer fram till jul

Mina planer jag vet om fram till jul
Torsdag 17 Dec:Åka till stallet efter 4
Fredag 18 Dec: Hopplektion för marie, Tresexti på kvällen med mina flickor
Måndag 21 Dec: Lön =)  Köpa julklappar.
Tisdag 22 Dec: Äta ute med flickorna
Onsdag 23 Dec: Marie tävlar exet . Sen åker jag och carro till dalarna
Torsdag 24 Dec: JULAFTON

Får se när jag kommer hem från dalarna men senast den 27 =)


Rottweilern

Rottweilern

Utseende:
Rottweilern är en medelstor till stor och kraftig hund, Färgen e svart med avgränsande tecken i ljusbrun nyans på kinder,nos,halsens undersida,bröst och ben och även över ögonen och under svansroten. Deras läppar är svarta, ögonen bruna,nosen svart och öronen hängande och ser ut som trekanter. Färgen kallas black and tan, käkarna är kraftiga och breda. Bröstet är djupt och borde räcka ner till rotweilerns armbågar. vilket ger hunden god lungkapacitet.Ryggen ska va slät och inte slutta nedåt vid rumpan.Rottweilerns hanar e oftast runt storleken 61-68 cm och tikarna 56-63 cm vid manken. vikten brukar vanligtvis ligga runt ca 50 kg för hanhundarna och ca 42 för tikarna. Pälsen är en såkallad dubbelpäls det vill säga den består av täckhår och underull.

Egenskaper och Karaktär:
Rottweilern utvecklar starka band till sin ägare och har ett begär att tillfredställa ägaren. Rottweilers mår bra av mycket uppmärksamhet från sina ägare och bryr sig om att deras ägare är glada.En rottweiler som blivit försummad kommer ofta att sträva efter att få sin ägares uppmärksamhet.Rottweiler är hundar med starkt och stabilt psyke och är en lugn, vänlig och godmodig hundras som är tålamodiga med barn.dom e väldigt lekfulla och blir vanligtvis upphetsade vid tecken på lek. Rottweilers e vldigt lättlärda och lydiga men kräver både mental och fysisk stimulans för att må bra.Rottweilern skäller väldigt sällan då den av naturen är en väldigt tyst hund tikar kan dock skälla för att skydda sin lya. Om hunden känner sig hotad stannar den upp och blir tyst innan den attackerar.den varnar väldigt sällan genom att morra. Detta är rasens karaktärsrag som gett rasen rykte om att vara opålitlig.Men som observant ägare så märker man snabbt när hunden känner sig hotad. Rottweilern kan därimot skälla av irritation av tex. billarm eller tutor.Han hunden kan vara dominant mot andra hanar det vill säga inte tolerera andra hanhundar i sin närhet.Men med tidiga möten med människor,djur och situationer så kan hunden lära sig att hantera okända situationer.

Historia:
Rottweilern räknas som en av de äldsta hundraserna och härstammar från molosserhundarna,Deras historia sträcker sig tillbaka till romarriket.När det färdades legioner med boskap som nehövde arbetshundar som vaktade djuren.Den romerska armen färdades genom württemburg och till den lilla handelsstaden Rottweil.Den här regionen blev snart en viktig boskapszon och ättlingarna till dom romerska boskapshundarna visade ett stort värde i att både driva och vakta boskap.i slutet av 1800-talet så fanns det inte många hundar kvar av rasen det fanns bara en tik var i staden rottweil, men inför första världskriget så fanns det stort nehov av polishundar och det ledde till förnyat intresse för rasen.Hundens styrka,intelligens och dess fallenhet för att ta order gjorde att rottweilern va ett naturligt vapen i kriget.

Bruksområde:
Rottweilern är en känd brukshund som används till såväl vakt-, polis och militärhund, där den genom åren har haft olika uppgifter.På senare tid har rasen blivit så populär så att många även har dom som familje- och utställningshundar. Rottweilern är en mycket orädd hund som e perfekt som vakthund speciellt genom sin kraftfulla uppsyn.

Motion,Dressyr och Boendemiljö:
Rottweilern e lugn inomhus så dom funkar att bo med i lägenhet sålänge ägaren ger den tilläckligt motion och om man ska skaffa sig en rottweiler så måste man dagligen ge den sin mentala stimulans och motion som krävs för att den ska bli en bra familjemedlem.En rottweiler är inte svårare än genomsnittshunden att dressera,Dock så kräver dom en bestämd och fast men följsam ägare.Rasen lämpas sig inte för oerfarna hundägare tycker många.Tikar e mindre dominanta än hanarna och kräver mindre av sin ägae med avseende på bestämdhet.På grund av rasens storlek och styrka så bör träningen starta medans valpen fortfarande e liten.Motion,Mental stimulans,Lydnadsträning och en trygg, säker levnadssituation är viktigt för att hunden ska kunna fungera i familjen och samhället.Hanterar man en rottweiler me grymhet så kan den lätt bli aggresiv och nervös och kan bli ett hot för alla i sin omgivning med sin kraft.

Hälsoproblem:
Rottweilern har som andra storvuxna raser som tex schäfer,golden och berner sennen med fler, höft-,knä och ben problem:specifikt höftledsdysplasi(HD) och armbågesledsarthros(AD). En del av problemen kan orsakar av uppväxten av tex kost och motion. Rottweilers e inte värmetåliga och det är inte helt ovanligt att dom snarkar.

Popularitet:
Rottweilern blir allt mer populär och 2008 var dom sveriges femte vanligaste hundras

Ny kategori

La nyss upp en ny kategori som heter: Läsarna tipsar
vilket innäbär att ni när som helst kan tipsa om en sida/artikel/blogg/videoklipp etc och jag lägger upp det här på bloggen och skriver även in vem som tipsa så vill ni ha fler besökare så tipsa på =)


Soffpotatis

Japp här ligger jag i soffan och slöar :P ne men det e skönt att kunna ligga i soffan och sitta vid datan samtidigt =) håller på och kollar runt lite på olika klickerträningsfilmer för att få tips tills jag själv ska börja med det med mio. sen så håller jag även på att skriva en fakta grej om rottweilers som jag kommer lägga upp på bloggen sen =) sen tänkte jag även lägga mina planer från och med idag tills på torsdag nästa vecka =)
skönt också att mina läsare börjar komma tillbaka fortsätt så =)


Lite bilder på hundarna

Lite bilder på mio och akira =)

Akira va väldigt trött idag :P


frusna fötter

Kom nyss hem från stallet och sitter just nu och kollar på scrubs och ska käka =) sen ska jag fixa lite på datan =)

va har ni gjort idag?


trötta lilla jag

usch nu blir det sängen för mig e jättetrött =) men jag e tillbaka imorgon bitti igen =)

en liten text på kvällskvisten:

Blås i hornet nu
för den jag en gång var
och när tiden går, låt minnet av mig leva kvar
Här tar allting slut
en krigares farväl
blås en sista gång för hålet i min själ

Jag har kämpat
men hugg och slag och tvingat mig på knä
ingenting kvar, så trött, lämna mig här
eller ta mig vart ni vill

Blås i hornet nu
vad bryr jag mig om det
Att varje väg tar slut
är ingen hemlighet
Utan ett ljus som följer känns nu natten alltför mörk
och utan hopp känns allt så meningslöst
Då hör jag en röst, någonstans i fjärran
Och den ropar högt: glöm aldrig vem du är
Minns den väg du gått
du återvänder nog där
så va stark i natt
glöm aldrig vem du är
oh du kan kämpa än
blås till strid i hornet
ge inte upp förrän
din själ är fri igen


Helgen som va helt underbar

Ja helgen som va då:

Fredag börja med att jag åkte ut till stallet fixade hästen och hjälpte även till att fixa till lite andra hästar, sen åkte jag hem och jag mamma och peter åkte ut till carina i kungsängen och hälsade på valpen =) vi valde även exakt vilken vi ville ha det blev en största hanen vid namn mio =) åkte sen hem och duschade och fixade mig och drog till nea där petra,carro,sara,atte och crille va och där satt vi och föra ett tag tills jag carro och petra drog till 360 och dom andra till viper. temat på 360 va Black and White och dom som varit där förr på det vet att man står och dansar hadrstyle hela tiden och dom spelar grymmare musik än dom vanliga helgerna=) det blev så varmt att linnet åkte av :p  men vi hade en otroligt kul kväll där sen drog vi vid tio i tre innan alla skulle gå. både petra och carro sov hos mig och jag har inte garvat så mkt i hela mitt liv som jag gjorde när vi låg i min säng och carro helt plötsligt säger:
"Vet ni en sak?"
vi - "nej?"
Carro hoppar på oss!
"Jag gillar er "

haha den va klockren :P och sen helt plötsligt så skulle vi va tysta så hon kunde sova haha  :P



aja fortsätter till lördan:
carro vakna som vanligt runt typ 11-12 och jag och petra sov till typ tre :P vi käka frukost sen drog jag och petra hem till pia ( där petra bor) och där satt vi och tog det lugnt jag petra och carro hade planerat en lugn kväll på viper för är vet vi att vi kunde sitta ner:P men hur sluta det jo efter 1 öl och tre alkodrickor så va vi i full gång igen haha jösses alltså haha och lördan va lika bra som fredan men med mer träningsvärk så man inte orkade dansa så mkt men lite dirty dancing blev det allt :P

och jag och petra fick ett urgulligt sms av carro också när vi hade skillts åt som lydde såhär :
"Tack för en grym helg, varit helt perfekt! Jag säger et inte ofta, men jag älskar er. även fast jag e stark så skulle jag aldrig klara av allt som hänt utan er. Ensam e stark men flera är starkare! och vi har flera underbara dagar framföross, och tillsammans klarar vi allt! Tack för att ni finns och tack för att ni finns i mitt liv!"

och ja carro både jag och petra blev alldeles rörda jag höll nästan på att gråta då jag fick det sms:et och carro du vet att jag ställer alltid upp för dig för resten av ditt liv jag tänker inte lämna din sida för nått. Älskar dig min kära vän. och jag älskar petra, och jag älskar nea, och jag älskar alla andra också i vårat härliga gäng där vi hela tiden e ärliga mot varandra =)

Ja det va min helg det =) avis eller :p det borde ni.


Äntligen fixad

nu e datan äntligen fixad så jävla skönt så nu e jag tillbaka igen =) nu blir det mkt uppdatering på en gång ska skriva om allt som hände i helgen ska bara fixa med alla spel på facebook först haha nörd:P

så vi syns om några minuter igen =)


hatar min data

ja min data e cp jag kommerin på internet men det e en jävla ruta som hela tiden kommer upp men atte ska fixa den imorgon =) tack gubben så imorgon bör den va fit for fight igen =) och då kommer jag skriva mer om helgen. mobilbloggar imorgon på dan också =)


1329648 valpen vi får hem efter ny

2f011b3cf0c0d2bf56eb54d8b902485a.png

Kolla varifrån!

valpen vi får hem efter nyår :) och dålig uppdatering för datan e sönder ska lagas imorgon :)


1329648 nu är jag påväg till nea o

-b5b0bdeb7308453f3ac5ec0e0d7f27e.png

Kolla varifrån!

nu är jag påväg till nea och ska föra sen drar vi till 360 och dansar gärnet ;-)


Trötta lilla jag

Usch och fy vad trött jag e. kom hem från stallet för en timme sen har ätit och lite sånt, nu ligger jag och kollar på shanghai knights =) as bra värd att se =) Intervjun gick bra dom skulle höra av sig när dom fått in nått som passar mig men jag har även pratat med posten i city och han skulle ringa mig och bestämma en dag som jag ska komma på och prata med honom. stallet gick bra också hade 4 hästar att mocka till men det gör jag gärna så marina blir frisk. sen påväg hem så började oljelampan lysa på bilen KUL! Not. så fick ringa peter och möta honom i västberga så han kunde köpa olja men medans jag väntade på honom så somnae jag i bilen haha och när jag vakna så visste jag inte vart jag va :P men så kan det gå när man e trött:P

imorgon blir det upp tidigt för då ska jag hinna med:
*Åka till stallet rida två hästar
*mocka till några hästar
*Åka till kungsängenoch hälsa på valpen
*hem duscha och fixa mig
*föra nånstans
*sen 360 och dansa sönder:P

va ska ni göra imorgon =)


Snart globen

Nu har man vaknat efter att ha sovit 4 tim =( men va ska man göra bättre än inget får sova ute i stallet sen:P
har precis gjort mig klar så jag kan åka till globen sen på intevjun sen åker jag till stallet. och jag lär komma hem sent då jag har kvällsfodringen. så det blir nog inte många inlägg idag ska försöka hinna mobilblogga.

men annars får ni ha en trevlig dag =)


Joggingtur i natten

Ja här sitter jag 4 på morgonen har nyss varit ute och sprungit haha kunde inte somna så jag passa på :P och sen så va jag motiverad också vilket jag inte varit tidigare och sen så fick min mp3 en mening :P jag köpte den bara för att jag skulle börja jogga va det tänkt men bättre sen än aldrig eller hur :P nu vet jag dock inte falla jag ska försöka sova eller fall jag ska va vaken tänkte ändå gå upp vid tio och duscha och det. kan inte duscha just nu då väcker jag ju grannarna :P haha men kan typ duscha runt 6 om det e så =)

aja dagens planering kan vi ju ta då =)
*Jobb intervju
*kolla runt lite i globen
*stallet och kvällsfodra

Så va händer för er idag då?


Lite Scrapbooking =)

Håller på och trasslar med scrapbooking med PS men har nyss börjat med det så resultatet blir som det blir men ska bjuda på en jag gjort iallafall =)


back home =)

så nu e jag tillbaka hemma igen har varit ute med hunden också hon har varit jätteduktig =) hon har varit hemma själv i 5 hela timmar utan att ha gjort ett enda hyss och inte skällde hon heller =) nu sitter jag inne på farmwille också haha vart annars . sitter och väntar på mina morötter jag kokar blir nyttig middag :P haha vägde mig förut också och jag behöver bara gå upp ett kilo emn det gör inte så mkt kan väga 58 det gör inte mig nått så länge jag inte går ner till 52.  jag hade jättekul på julavslutningen med unitdes sisters vi satt och pyssla i typ tre timmar:P men det är underbara flickor =) jag gjorde en smällkaramell,3 pins, en apelsin med såna där svarta grejor:P och en tomte :P sen fick vi även ett diplom =) på mitt diploms så stod det:

United Sisters Diplom för 2009 års Tyffing haha så söta =)

bilder



Ne nu ska jag kolla på Herbie =)


Liten låt

En låt innan jag drar =)

älskar den här låten =)


Tjolahopp

Go middag allihopa =) va nyss ute med hunden ska snart byta om för att sen åka till fryshuset på julavslutning med united sisters =) ska bli kul =) ska möta lollo i gamla stan halv sex =) sen ikväll när jag kommer hem blir det att ta det lugnt och sova =) ska på arbetsintervju imorgon kl 1 =) nått telefon jobb va det får se vad det är =) ska även ringa posten i city vid 4 =) nu jävlar ska jag fia jobb =)

va har ni gjort idag då?

förresten micke kom förbi inatt och vi hade det så himla mysigt =) älskar dig gubben =) <3


hemma igen

nu va man hemma igen =) e sjukt trött blir att försöka sova tidigt inatt =)
ska snart sätta mig och kolla på tv =) får se om jag skriver mer ikväll annars får ni ha en fortsatt trevlig kväll =)


ne nu drar jag

Nu ska jag ta på mig lite kläder sen drar jag till stallet och tar han om hästen. ska hämta carro först bara =) men jag skriver sen när jag kommer hem blir kanske ett mobilinlägg från stallet också =)

hörs sen =)


Här tar Pudeln ett sista Farväl


Igår Begravdes Uffe Larsson i engelbrektskyrkan på östermalm ca 200 personer va där och Pudeln Shady va vid kistan hela tiden. han ville ju som sagt begravas med sina redan två döda hundar men det fick han inte och jag tycker det e hemskt.
Läs artikeln här

Och som sagt Vila nu i frid kära uffe kommer sakna dig och jag kommer alltid att sakna dina underbara hunder douglas och ossian <3


Hemma igen

Nu e jag hemma igen =) har precis suttit och käkat frukost =) och nu har jag inte så mkt att göra.


Dagens planer

Ja nu har mamma och peter kommit upp =) snart ska vi åka till västertorp och hämta mammas bil och bogsera den till kp´s jobb. har även suttit och spelat farmville och Farmtown ett tag nu :P usch jag måste ha jobb nu :P

Dagens Planer:
*Lämna bilen på kp´s jobb
*Vänta tills carro slutar för att sen åka till stallet.

 sen vet jag inte mer:P kanske kommer på nått sen :P


Krigar

Jag krigar för att jag vet
 att jag kan klara av allt som kommer i min väg,
 jag kan kämpa mig upp ur den värsta leran,gropen och fällan,
och fortsätta med stolta kliv till nästa krig.
 ingen har lyckats förgöra mig än.
men jag har lyckats förgöra många.
 jag är starkare än dom som någonsin försökt förstöra för mig.



Valp efter nyår

För er som inte vet så ska vi få hem en liten rottis valp efter nyår pånyårsdagen om man ska va exakt =)det blir nog antingen mario eller mio den ska heta =) vi ska åka och bestämma exakt vilken på fredag för då ser man mer hur dom e som individ =) men det ska bli kul och då får akira sällskap också =) och den hunden ska vi spåra och sånt med =)


Mysigt samtal =)

Pratade nyss med världens myspojk =) micke e det jag talar om =) han ringde nyss och han va påväg hem och han va jättetrött=) han e så söt =) och det sista han sa innan han la på va I Love You =) min lilla gullunge så söt han e och jag sa ju naturligtvis detsamma tillbaka =)för det gör jag verkligen. det där e en kille som e väldigt speciell mina ögon har aldrig träffat en kille som är som honom och på nått sätt så känns det som att det e just det jag letat efter hos en kille =)

All i can say is that I LOVE HIM VERY MUCH =) <3


Hittade lite godsaker =)

kollade runt på lite sidor och hittade lite godsaker som jag vill köpa =)



detta e lite av det jag vill ha =) mums säger jag bara =)


Helt sjukt

Har fan sovit hela dan :P men det va skönt.  nu sitter och jag kollar runt lite och tittar även på beck - advokaten. och jag saknar micke nått så grymt.

och en annan sak ni inte vet e att troligtvis i januari så ska jag pierca bröstvårtan haha ont eller nått:P men det är hett =) ne nu ska jag kolla runt efter lite grejer jag vill köpa =) blev på shoppinghumör:P haha



där va resten av bilderna förresten =)
härlig helg denna tre lyckade helger i rad kan man ha det bättre =)


gomorgon :P

Ne men jag vakna till nyss typ har varit helt väck hela dan vet inte varför. så idag blir det en hemma kväll =) men jag ska bjuda på lite bilder från i helgen =)

börjar med denna men det kommer upp fler senare =)


Akira

Akira e  en pitbull/amstaff mix vi tror även det finns lite Labrador i henne som vi nu har haft i ca 4 år vi tog henne från ett hundhem som hette pjäsens hundhem men dom har nu lagt ner. hon va då 8 månader och va i värsta trots åldern. hon hoppade upp och bet i jackor och såna saker men det har hon nu slutat med. hon har även ett sår på nosen vilket dom på hennes jourhem sa va brännskada från ugnen men det verkar inte som det.
men den här hunden e världens snällaste dock e hon väldigt skällig om man lämnar henne länge men det e bara för att hon blev övergiven av sín förra ägare.


hundarna

Det har nu kommit en ny kategori som heter hundarna


Nytt igen

Nu håller jag på och fixar designen igen :P va tycker ni nu då?


fot i fittan

ja usch nu börjar man vakna till från igår eller ah jag e fortfarande sjukt seg. men kvällen igår va sjukt bra ändå tycker ja, vi började i jordbro hos älsklings pia och petra där även adele va =) sen kom nea och atte också =) blev riktigt full där sen så drog vi in till viper eller ah vi åkte bil in och jag och adele fick sitta bakluckan för att vi va minst :P och fick till och med hennes fot i min fitta typ :p haha klockren :P sen kom även felix och albin till viper igår och det va så länge sen man hade träffat honom så det va kul men han va som vanligt full. carro och jag åkte hem runt tre då carro ville sova hos mig. och påväg hem så ringer mice och frågar fall han kan sova hos mig så carro fick ta soffan och micke jag jag sov hos mig =) va sjukt mysigt att sova bredvid den pojken igen =)

ikväll vet jag inte vad som händer antingen blir det utgång eller bio. vill inte sitta hemma bara.

va händer för er ikväll då?


Lite fixat

Ja besöket i skolan va kul men gud vad man saknar det där =)
sen har jag även varit ute med lollo och gått en promenad  =) sen har jag bara varit hemma och nu sitter jag och snackar med oskar och det e alltid lika kul =) har även fixat fram kläder till imorgon =) så slipper jag stressa runt med de:P ska åka ut tidigt till stallet imorgon min tunnelbana går 09.14 =) så blir att gå upp runt 8 . sen efter stallet blir det hem och käka och duscha och fixa sig för att sen bege sig till petra och föra =) sen blir det korgen =)

men nu ska jag inte sitta här mer ikväll skriver mer imorgon =)


To you my love


Låten e till dig gubben


Kanske e sant ändå?

En kille sa till mig för ett tag sen att varför jag inte kan ha ett förhållande så länge e för att att jag slutar älska en person efter ett tag och varför jag gjorde det va tydligen för att jag satte min häst först för att där blev jag aldrig sårad. och jag har funderat på det ett tag och har nu kommit underfund med att det stämmer nog. för min häst har hjälpt mig igenom så himla mkt. han har alltid funnits där, har alltid ställt upp och har förstått på en gång om nått e fel. han har funnits där längst av alla killar i mitt liv, så varför inte men det e inget jag e stolt över heller för jag vill ju kunna älska nån längre än några månader så att det kan hålla. jag vill kunna skapa mig ett liv med en person men frågan e fall jag verkligen vågar? va ska jag göra sen när inte hästen längre finns där? ska jag sitta i min ensamhet och va helt själv resten av mitt liv? nej det tänker jag inte eller jag kommer inte klara det. ett djur ska inte va den enda som ska förstå mig så bra en kille som älskar mig ska kunna göra det lika bra. och jag hoppas att jag hittar den killen som förstår mig lika bra som hästen en dag för den killen kommer jag ge mitt liv så enkelt e det bara för jag har just nu gett mit liv till hästen men jag vet att han tillåter att jag delar mitt liv med nån annan också för han vill att jag ska va lycklig. visst nu tycker ni jag e konstig för att jag tror att ett djur förstår så mkt och att jag tror att ett djur tänker så men hade ni kännt min häst så mkt som jag känner honom så hade ni fattat va jag menar för den här hästen e så himla speciell. när han försvinner så kommer en del av mitt hjärta försvinna med honom. och jag vet att jag aldrig kommer hitta en häst som honom igen för det finns bara en som han för han e unik. och nej han kommer aldrig såra mig det vet jag.

så vem e killen som kommer klara av samma sak som min häst klarat nu i 4 år. det e tack vare enna häst som jag fortfarannde lever idag. så du ska ha ett stort tack gubben och det va meningen att det skulle bli vi två helt enkelt.


Tilliten till dig e större än världen själv.


Morgondagen

Ja va kommer då hända imorgon?

* Ska till hästen på morgonen
* Sen till min förra skola och hälsa på lärarna =)
Jag och min systerdotter tindra i skåne =)


Vad vill ni läsa?

Nu kommer en fråga till er läsare? va vill ni läsa om i min blogg? skriv vad som helst så ska jag försöka trycka in det varje dag =)


Dagens outfit

Dagens outfit är:

Svart långt linne från Gina tricot
Militärbyxor från en militär affär i stan
och en kort munkjacka från teneriffa som jag fick av mamma och peter.


Några bloggar jag läser =)

Här e några av bloggarna jag läser:

Ciwi
Stockholmsjenna
Photoshopbloggen
Känslobloggen

Titta gärna in dom riktigt bra bloggar =)


Så kära läsare?

Va tycker ni om designen ?


Test

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[ ] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:18
———————————
Total :18

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

i hope you know

godmorgon eller god lunch kanske :P haha ne men inatt så sova jag riktigt bra kunde iallafall somna.
så har mest legat och tagit det lugnt idag =) senare så ska jag även till fryshuset och träffa lite United sisters flickor ska bli kul =) tar bilen dit så e det lättare då jag inte har nått busskort =)

va ska ni hitta på idag då?


RSS 2.0