Ursäkta röran

Ja ursäkta håller på att fixa om bloggen lite =)


kan det bli värre?

Usch vaknade imorse och kunde inte ens få fram ett ljud hade så ont i halsen. och det bara snurra i huvudet. vet inte va det va för nått. aja så jag fick stanna hemma idag skulle egentligen jobbat. får se fall peter kan fixa mat till mig sen för han ska åka iväg och äta med mamma sen när hon har lunch rast. e sugen på kina mat idag igen så dom ska typ fixa de.  imorgon måste jag ut till stallet men åker nog ut på dan i såna fall.

aja va har alla andra gjort idag då?


Mamma kommer snart hem =)

Usch vaknade halv sent idag men har sovit skit konstigt somna runt 5 vakna igen vid 6 sen somna om igen sen vakna 7 sen somna om ännu en gång och vakna vid 8 och så vidare vid typ 10 kunde jag sova ordentligt men vakna vid 12. lollo kom hit med hunden och satt här ett tag sen åkte hon hem. sen tog jag och carro det lugnt ett tag sen skjutsa jag hem carro och katten =) sen åkte jag och köpte kina mat MUMS. sen har jag bara suttit här har städat och diskat också ska försöka hinna plocka undan disken också innan mamma och peter kommer =)
och ja jag har saknat min mamma jättemkt men nu vet jag att jag klarar mig själv hemma. och att jag klarar att bo med carro =)
sitter och kollar på troja också =)

va gör ni andra =)


In i dimman igen

Ja nu e det fest dags igen =) haha igår hade ja skit kul =) började föra hemma hos mig jag och carro och fan va fulla vi blev :P haha sen så drog vi ju till erotikmässan och det va sjukt kul =) haha fick en porrfilm av en där :P men vet inte vad jag ska göra med den det va inte riktigt min smak av porr :P sen drog vi iallafall till viper en stund och det va kul =) haha kom hem runt tr gick och la oss och jag vakna vid 3 typ sov som en stock =)


och nu sitter vi och dricker igen jag ska snart leta fram kläder till ikväll =) sen får man se vart man hamnar =)
va ska ni göra ikväll då?


To carro


My lovley best friend =)

gör all t för dig =) <3


Erotikmässan nästa

Ja här sitter jag och dricker =) ne men idag så va jag först i globen i annexet och köpte lite grejer till hästen sen så åkte jag och carro till stallet mockade och fixa sen till rissne hämta jenny såhon kunde fixa dricka till oss och sen hem käka nacho tallrik och sen så har vi suttit här och carro har noppatmina ögonbryn =) nu ska vi sitta här tillshalv åtta då ska vi åka mot alvik och gå på erotikmässan med nea och dom ska bli kul =) sen får man se fall man går ut eller inte efter =)

ni andra får ha en trevlig kväll =)


1329648 sitter just nu i nynäs och

0-7eb416e788ee96571898605778d63390.png

Kolla varifrån!

sitter just nu i nynäs och ska käka lunch det blev pizza :)


lugn dag

Vakna halv sex och skjutsade kp till jobbet han sov ju kvar här igår så då e jag snäll och skjutsar honom =) sen åkte jag hem och carro och fredda va vaken då så då skulle han dra till jobbet =) sen somnade jag om och sov till typ 12-13  vilket va skönt. käkade sen började jag och carro och städa köket och det blev riktigt fint =) se fall mamma ser nån skillnad =) haha nu sitter jag iallafall och kollar på navy cis och käkar saffrans gifflar =) sen ikväll e det greys och det ska jag kolla på =)

ha en trevlig kväll allihopa =)


Fan för förkylningar

Ne usch ad jag inte tycker om att va förkyld man blir så jävla seg. men jag sitter inte hemma ändå blir så förbannat rastlös :P så i helgen ska man ut igen och förra helgen va så otroligt underbar va på viper i lördags och vi hade så kul dock så blev nea väligt full så hon lyfte upp mig och snurra runt till dirty dancing låten och sen så slickade hon mig i ansiktet men vadå jag älskar henne =) och alla andra utav mina flickor =)

igår så va micke här igen och det va så mysigt har typ gått en vecka sen jag såg honom sist =) men han e min lilla prins får mig alltid på bra humör även fast jag e dunderförkyld :P man sätter på en film men inte fan ser i nått av den för i håller på och myser hela tiden istället =) haha

nu sitter jag och väntar på maten som e klar om en timme :p haha middag kl 10 jajjamen :P

imorgon ska vi åka och kolla på min mammas jobbarkompis rottisvalpar. får se om vi ska köpa en =) isånafall en hane som kanske ska heta zorro eller akilles =) men det vet jag imorgon och sen på söndag så åker mamma och peter till teneriffa så då e jag hemma själv en vecka. nån som vill bo hos mig :P?

ne nu ska jag lägga mig och kolla på film tills maten e klar hörs imorgon =)


its the fear

rädslan att förlora nån man älskar e större än svartsjukan


Just like a dead men

Hello
va ett tag sen nu igen men jag mår lite dåligt tar mina antidepressiva igen och man mår inte så bra i början. höll till och med på att krocka idag för att jag inte är med riktigt. men men va i stallet idag och körde min häst och det gick super =) sen åkte jag hem och somna direkt vilket va skönt eftersom att jag inte kunde sova inatt för att jag inte kunde andas. så nu somnade jag av ren trötthet.  va även med micke imorse åkte och hämtade honom vid typ 6 och körde tillbaka honom till 9 då han skulle till tandläkarn. men fan va man garvar när man åker bil med honom när han e trött haha vet fan inte vad han får allt ifrån :P men jag gillar det.

ne nu ska jag äta en macka =)



it always came back

tjena det va länge sen jag skrev ett vanligt inlägg. har haft en del att göra plus att jag va i dalarna i helgen och firade min systerson som fyllde två och vi skulle även hämta hem mammas bil som min syster lånat men bilen fick stanna kvar för den vägra starta jävla skit bil usch. ne ska fan köpa mig en egen eller nått och isånafall blir det en 940 för dom e så underbara haha lättmeckade lätta och hitta delar till och ah allt.

ne men det va rätt mkt kaos igår när vi skulle hem. men hem kom vi iallafall. idag har ja inte gjort nått speciellt har bara varit hemma vill ut och göra nått men vet inte vad.  imorgon ska jag iallafall till vårdcentralen först vid 11 sen blir det stallet. sen vettefan va som händer. på fredag ska jag nattvandra också va ett tag sen ska liksom ha en vit helg tänkte jag för det behöver jag och sen e det skönt att träffa dom där underbara flickorna på united sisters igen också. aja ne nu ska jag inte sitta här ska fixa lite annat kanske skriver mer senare eller så hörs vi imorgon.


1329648 sitter nu i bilen påväg ti

361fd0c412b5addd10cac34252d97a41.png

Kolla varifrån!

sitter nu i bilen påväg till dalarna


your heart is like an ocean

tyvär så e min mobil cp så ni kan inte få några bilder på håret idag utan ni får dom imorgon eller nått =) men det kommer =)

drack nyss en kopp kaffe ska snart åka och jobba ska städa =) sen blir det att åka till stallet och typ plocka upp carro sen hem käka och fixa sig för att sedan dra till nea och föra innan viper är vi ska fra linn =) och jag och carro har en super present till henne eller ah vi hoppas hon kommer gilla den =)

och jag e sjukt trött har ju då varit vaken sen typ 16 igår haha kunde inte somna innan tolv och då e det ingen ide att gå och lägga sig för min del när jag ska upp halv sex så lika bra att sitta uppe men jag vettefan hur jag ska klara av att supa idag:P för jag hinner inte sova på dan haha

sen blir det jobb imorgon också fast jag börjar 2 så det e ingen fara men det är på råsunda sista jobbet för säsongen där. lite tråkigt men men, sen efter det åker jag till dalarna och blir borta tills på söndag på ska jag köra hem mammas bil yippii haha ne men min brors bil e sjuk höll på att köra av vägen idag för att den vattenplanar för minsta lilla skit kul. tur man e van iallafall =)  får se om jag kan blogga på vanlig data där eller fall det blir från mobilen. men det löser sig alltíd. nått inlägg blir det nog =)

aja nu ska jag gå och ta på mig jobbkläderna och sen sätta mig och ta en cigg =)
ni får ha en bra dag =) hörs senare =)


a new color

Japp nu e det dags för en ny hårfärg =) vilken får ni se sen och även före och efter bilder =)

hörs senare =)


1329648 är påväg in till nivå och

0-4a211fab271938fbb077e9404eed3b05.png

Kolla varifrån!

är påväg in till nivå och ska möta petra och linn :)


im so tired

Ja va ska man säga god morgon elle god middag?
ja godmorgon för mig iallafall klev typ nyss upp ur sängen och ah det va skönt =)
inatt måste jag vara vaken hela natten för jag måste vända på dygnet till på fredag för jag ska jobba då och måste komma upp =) så det kan bli mkt inlägg inatt =)

låg och kolla på twilight filmen igår och ja den e ju bra så nu e man verkligen sugen på att gå på uppföljaren New moon så det ska jag nog göra får se fall man kanske kan få med carro :P

men jag kan dock inte säga att edward e snygg men det jag gillar i filmen e kärleken så det e därför jag vill se den :P haha jag e skum jag vet men alla måste ju va olika eller hur :P

aja nu ska jag kolla upp lite saker kanske skriver om det sen men det får ni se =)

ha en fortsatt bra dag=)


you are like a suprise

Ja nu sitter man här har inte så mkt att göra micke va nyss här han skrämde mig lite för när jag gick ut med hunden så sa han att han kanske skulle träffa mig en stund och när jag kommer ner ifrån trappen så kommer han ner bakom mig haha va söt han gömde sig i trappen. tack för den överaskningen gubben =) tycker om dig <3  men nu har han åkt igen han skulle träffa en polare =) men har ju träffat honom i tre dagar nu så det gör inget =)
imorgon blir det stallet igen och sen vet jag inte va jag ska göra =)

va ska ni göra imorgon?

Varför ska livet va så svårt?
man ska kunna leva sitt liv
utan att kämpa sig igenom varje dag

Men nej livet är som ett slagfält
man måste kämpa
till sista blodsdroppen faller.

ibland åker man ner i leran
men dom riktiga krigarna
reser sig och kämpar
vidare oavsett hur
djup leran är


1329648 hittade detta i ett gammal

2e89acf5d176a34a0ceb104ad876df7f.png

Kolla varifrån!

hittade detta i ett gammalt block från skolan. Snacka om minnen


1329648 sitter och kollar på film

0-1b95466695837134e774339aa6e3572e.png

Kolla varifrån!

sitter och kollar på film på datan. Och ska snart sova. Men saknar micke som fan :(


You always search for more

Sitter och kolla på tv och även på andras bloggar !
ska typ göra det ett tag nu och så. men sen ska jag nog försöka sova.


Kom igen nu och rösta =)

ni måste rösta nu på vem som blir veckans blogg kom igen.

Klicka på länken för att komma till inlägget!

http://loottz.blogg.se/2009/october/rosta-pa-veckans-blogg.html


Bad day

Har nyss orkat röra på mig då jag absolut inte mår bra och jag är inte bakis utan detta e psykiskt. men men
i fredags så hade jag sjukt kul med petra på tresexti och igår hade jag också sjukt kul hemma hos maria =) kom hem rätt sent men gud va skönt det va att sova =)

och sen i fredags så hämtade jag även ut mina två armband som jag beställt och gud va bra dom satt älskar dom =)
så jag tycker ni ska gå in på cocoo´s sida och beställa lite amrband =)
jag lovar ni blir nöjda snabb leverans och bra saker =)

Men men idag ska jag väl inte göra så mkt ska mest va hemma och ta det lugnt.

hoppas ni får en bra dag iallafall =)


RSS 2.0