Monday bar om 1 månad =)

Hejsan =) va ett tag sen men det har inte hänt så mkt. har varit väldigt mkt med min älskling =) och även hästen sen så har jag även träffat petra lite =) och vi har nu bokat biljetterna till kryssningen =) ska bli så jävla kul =)

ne nu ska jag åka till stallet hörs senare.

Det jag köpte


Pumps från Skopunkten.com


Sandalett från Skopunkten.com

Ballerina från Skopunkten.com

alla tre paren kommer ifrån skopunkten och jag e super nöjd med dom =)


Köpta på HM kostade 129 st:-

HM  bhn 129:- trosorna 49.50:-

Hm 99:-


Necessär 295:- Solglasögon 99:-

Sen så har jag även köpt två grejer från Nelly.com som kom i fredags

dom gick på 613 kr tillsammans och båda sitter helt perfekt =)

så det va allt =)

nu ska jag klä på mig och åka till hästen hörs sen =)

Mkt shopping igår

Hej =)
igår så va jag inne i stan för kl 14 så skulle jag möta US folket och ha möte =) vi skulle ha möte på Blooms 2 på hornsgatan det va trevligt där. men innan det så va jag inne i stan och gick runt och kollade lite skulle egentligen bara köpa skor men kom hem med så mkt mer. ska ta bilder på allt nu och lägga in =) så kolla in snart.


Pappa du är en stor del av mitt liv

så försvinn inte än


önskar du kunde se så där pigg ut fortfarande

The cry of the city like a siren's song
Wailing over the rooftops the whole night long
Saw a shooting star like a diamond in the sky
Must be someone's soul passing by

These are the streets
Where we used to run where your Papa's from
These are the days
Where you become what you become
These are the streets
Where the story's told
The truth unfolds
Darkness settles in (ohh)

Shine your light down on me
Lift me up so I can see (mm)
Shine your light when you're gone
Give me the strength
To carry on, carry on

Don't wanna be a hero
Just an everyday man
Trying to do the job the very best he can (the very best he can)
But now it's like living on borrowed time
Out on the rim, over the line
Always tempting fate like a game of chance
Never wanna stick around to the very last dance (to the very last dance)
Sometimes I stumble and take a hard fall
Lose hold your grip off the wall

Shine your light down on me
Lift me up so I can see (mm)
Shine your light when you're gone
Give me the strength to carry on
Carry on

I thought I saw him walking by the side of the road
Maybe trying to find his way home

He's here but not here
He's gone but not gone
Just hope he knows if I get lost (ohhhh)

Shine your light down on me
Lift me up so I can see (mm)
Shine your light when you're gone
Give me the strength to carry on
Carry on

Studentskiva ikväll

Hej alla glada hur e det.


själv e det bra mår så jävla bra just nu, har en Underbar pojkvän,underbara vänner, fantastisk familj och underbara djur. va mer kan man begära ?

ikväll blir det matte´s studentskiva hihi lillpojken blir snart stor pojke. ska bli kul har inte varot på nån annan studentskiva än min egen förra året. =) så dit ska jag och carro en stund ikväll sen blir det hem och sova för att gå upp tidigt och åka till stallet.

och  helgens planer ser ut såhär än så länge.

Fredag: Grönan sen ut och ta en öl med flickorna
Lördag: Möte med US sen ut och ta en öl med älskling på kvällen
Söndag: lugn hemma kväll


Snö och strålande solsken...

Va e problemet hur fan kan det snöa nu? och när det va strålande solsken dessutom? aja tur att det inte stannar kvar,

ja det enda jag gjort idag är att vara i stallet, red hästen och fixade sen så käkade vi även tårta då stallägaren fyller år. sen så fixade hennes kille så vi fick upp handskfacket och nu har vi ingen lucka där utan bara ett fack men vi ska fixa en ny lucka. sen blir det att typ sälja bilen.

saknar min danne så otroligt just nu. han har fått mig att känna mig älskad igen vilket va länge sen sist.

ne nu ska jag kolla klart på top Model sen diska =)


inte nu snälla

sitter och kollar på hästhoppning på tv väntar på att det sista ska bli klart i tvätten sen blir det stallet.  sen blir det typ bara hem och fixa sig och sen dra till nea =) sen blir det dans hela natten lång =)

usch tror jag har urinvägsinfektion igen =( vill inte ha det igen mina njurar klarar inte det. får se fall det försvinner eller fall det blir värre isånafall blir det vårdcentralen på måndag. men men

nu ska jag kolla på hoppningen =)


en rädsla borta

Kom nyss hem har varit på kyrkogården för att äntligen komma in där utan att få panik , men min älskling följde med och det hjälpte han fick mig att tänka på allt det bra istället och hade jag inte haft med honom så hade jag aldrig kommit in där.

älskling bara så du vet du betyder allt för mig vill va med dig för evigt. <3

imorgon blir det tvättstugan sen stallet och sen blir det black and white på tre sexti så ska dansa hela natten =) ska blir kul =)

aja nu ska jag kolla på tv sen sova =)


Älskling kommer snart

sitter nu här hemma har varit och jobbat på råsunda =) fick stå i en spärr på västra idag första gången man stod i en spärr men det va inte så svårt =) sen blev det lätt långtråkigt efter så gick bort och pratade lite med petra och där stod mattias också så han fick massera min axlar lite också sjukt skönt och jag kände hur spänningarna försvann =) haha mattias e min egna massör på råsunda :p men han ska nog få massera hela min rygg då den e full av knutar :p men men

snart kommer älsklingen också ska bli mysigt har inte sett honom på två dagar saknat honom otroligt mkt. men det tar vi igen idag =)

ne nu ska jag stänga av datan =) hörs imorgon =)


ont fortfarande

ligger just nu i sängen och har grymt ont i ryggen men aja det går väl över nån gång.

dagens planer då:
*ungdomsmottagningn kl15.00
*därefter stallet och fixa hästen
*kvällsfodra
*sen va med danne =)


så ser min dag ut skriver när jag kommer hem =) kanske slänger in ett mobilinlägg också. =)


skadad rygg WOHO

eller inte ne men har ju stallet i helgen och när jag nu på eftermiddan skulle ta in hästarna så leder jag in en av dom och när jag kommer till boxen så stannar jag honom och ska öppna dörren och när jag nästan fått upp den helt så springer hästfan bara rakt över så jag hamnar mellan honom och dörren och han lyckades slå i sitt bog ben rakt i ryggen på mig så har skit ont.

aja ikväll blir det en lugn hemma kväll ska ju upp tidigt imorgon igen. så det blir att sova tidigt. men danne e snart här ska bli mysigt att träffa honom. =)

aja vi hörs kanske när han dragit =)


Life is a like a game...

så det e bara att spela med eller låta bli...

kom nyss hem från jobbet och väntar på att carro ska komma hem för vi ska iväg och fixa lite saker.
har haft en sjukt skön natt på jobbet då allt kom ner så himla bra och allt va super hade också bara tre bilar inatt =) dock så e det lite dålig stämmning ibland men jag har ju jocke och dom och det e skönt =)

men nu ska jag byta om skriver sen  =)


Ännu en natt

jaha nu sitter man och käkar då. sa snart gå ner till bilen och kolla fall den startar Hoppas det blir galen annars. sen blir det att åka till jobbet. får se hur natten blir idag då natten som va  var helt underbar lugn och lagom med paket. men det ändrar sig varje dag iallafall så men ah. ni får önska mig lycka till

och kan bara säga såhär har aldrig varit lyckligare än vad jag e nu =)


spräckt tå jippie!

eller inte ne men har typ spräckt min stortå inte skönt. har iallafall sovit en liten stund idag men vill helst lägga mig i sängen nu och sova men ska snart röra mig till jobbet.  ska bränna en skiva och ha i bilen lånar pappas bil då min e paj. va förbi kista också och köpte nya hörlurar till mp3n sen så köpte jag även två tröjor från new yorker ska lägga in bilder sen på det och även på det jag fick i present. men men nu ska jag byta om sen sa jag åka till jobbet

ha en bra kväll =)


Hatar bilen

fan va jag hatar mammas bil den e fan störd. nu startar den inte igen och det suger för jag behöver verkligen bilen. så nu väntar jag på mamma så jag kan komma ut till stallet.  men hur fan ska man ta sig till jobbet sen då? får se om jag kan åka med tim eller nån? och sen fråga björnbär fall jag får åka med honom hem. aja det löser sig väl.

gårdagen va bra iallafall danne kom hit och sov med mig eller ah jag sov han va vaken för han kunde inte sova med sin huvudvärk stackarn hoppas det blir bättre snart, men mysigt va det jag kände mig trygg iallafall.
men saknar honom redan =/


GRATTIS TILL OSS



IDAG BLIR VI 20 ÅR GRATTIS PÅ OSS

och vi hade en grymt härlig kväll igår=)


sitter nu i bilen påväg hem till mamma och...

dsc00070 (MMS)

sitter nu i bilen påväg hem till mamma och ska käka sen ska jag möta nea och dom och åka hem till nea och då blir det fest :)


party night

godmorgon alla glada.

gud vilken dag detta kommer blir jag lovar att den kommer bli toppen =) för jag är på sånt jävla bra humör så ingen kommer kunna ta det ifrån mig.

det va kul att spela spel hos nea igår  men det hände även andra saker som jag inte tänker ta upp utan nu går jag vidare med att vi löst det och det är helt underbart.

snart kommer mamma hit och ska hjälpa mig att städa här hemma tills imorgon då jag får hem gäster för att fira mig =) sen så ska jag fixa mig och det och åka med hem till mamma och käka där sen åker jag till mälarhöjden och möter upp nea,carro och atte och åker med dom hem till nea är vi sen ska förfesta och sen drar vi till the bridge för att fira mig och malin hihi vi blir ju 40 år (Tillsammans) ^^ haha

men nu ska jag käka frukost sen börja småstäda lite.

ha en bra dag för det vet jag att jag kommer ha


spelkväll

hejsan
har precis käkat lite mat ska snart gå och diska sen ska jag dra hem till nea för hon jag och carro ska spela spel =) ska bli kul sen ska nea ut men jag sa hem då och ta det lugnt så man orkar röja imorgon nrä vi ska fira mig och malin =)

igår så fick carro KÖRKORT också grattis igen , men jag trodde hon skämtade först då det va 1a april haha men det va det inte. så nu slipper jag köra vart vi än ska vilket e rätt skönt =) och hon kör sjukt bra =)

och vi va även förbi hemma hos pia i jordbro där dom hade fest det va mkt folk och det kom bara fler :p men vi tog bilen dit så vi kunde åka hem sen:p carro körde =) skönt för min del då jag va helt slut.

men men vi hörs ikväll när jag kommer hem =)


är påväg till telefonplan nu där mamma häm...

dsc00068 (MMS)

är påväg till telefonplan nu där mamma hämtar upp mig så ska vi åka till hästen .


RSS 2.0