ne dags att gå upp =)

nu ska jag upp och käka lite sen dra och jobba =)


vilken natt

herregud vilken natt skönt att äntligen va hemma i sängen. har fixat lite mackor och ligger och kollar på greys men ska typ kolla på djursjukhuset på svtplay för det e kul att se sen blir det att sova en stund =)
så godnatt på er =)


godkväll eller godmorgon?

ja för er e det kanske godkväll men inte för mig :p vakna nyss och ska väl ligga kvar i sängen tills jag ska upp sen för att åka och jobba.  det va en ganska skön kväll på jobbet förutom under en tid då det kom typ tusen paket bara till en av mina bilar:p men det fick jag undan fort =) fick en fin tröja också av chefen =)


och igår så fick jag även en soffa av grannarna en tre sits soffa =) precis en sån soffa jag vill ha =)
får se hur jag och carro ska möblera bara =)



men ni andra får ha en trevlig kväll sen när jag ska ut i kylan igen och jobba =)


godmorgon

Godmorgon kära vänner.
ska snart gå upp och börja röra mig mott jobb intevjun. lite nervöst men det går säkert bra =)
sen blir det stallet och sen ta det lugnt vet ju inte än om jag ska jobba inatt eller inte.

men ni får ha en bra dag


Inte meningen tydligen

ska man aldrig få vara riktigt lycklig? det e alltid nått som drar ner en igen. helt utan anledning. det fanns en tid då jag va lycklig då jag mådde bra och där ville jag stanna med det som gjorde mig lycklig stannade inte med mig så vågar jag tro på ödet igen så som jag gjorde den gången du kom in i mitt liv?


Om jag ändå va där!!


Nytt extra jobb imorgon då ?

elle ah imorgon ska jag på arbetsintevjuv typ för ännu ett extra jobb, berättar om det imorgon. har kanske också ett heltidsjobb på gång som jag får se om det blir nått med. och nästa vecka ska jag jobba på dhl hela veckan =) men men, ska snart röra mig till stallet sen blir det att hämta syster på jobbet sen hem och duscha typ.

aja ha en bra dag =)


Huvudvärk nej tack

Usch vill inte ha ont i huvudet. men men ska hem till georg en stund sen. sen imorgon blir det stallet. , hade en mysig alla hjärtans dag iallafall. va hemma hos pia med henne, tessa,carro,robin och dunken. vi spela buzz och kolla på tv jättemysigt va det =) lite konstigt att inte va där med alla andra men det e kul ändå det e ju som ett andra hem =) ne nu ska jag duscha så jag bara kan åka sen =) hörs kanske imorgon =)

bild från helgen =)


filmkväll

Hejsan alla friska där ute..
ska typ röra mig upp ur sängen då jag ska åka ill nea sen för jag nea,petra och niklas ska käka hos nea innan vi drar hem till pia och ska ha filmkväll med alla =) vi tänkte så alla blir friska =)
ska även ner i bilen snabbt och kolla fall jag kanske får igång radion =)

denna vecka har ju varit som den e också har både skottat tak och jobbat natt på dhl =) men det e pengar så jag kör bara.  men vill gärna bli frisk nu =)

men hörs senare =)


handlings dax

Ne nu ska jag åka och handla till pappa min =) skriver när jag kommer hem sen =)


vill bli frisk

usch nu har jag legat hemma sen tio fick gå hem från jobbet då febern blev värre. ush vill inte längre,och måste snart gå upp och åka och handla till pappa. men men får bita i det sura äpplet och resa mig upp.


Godmorgon =)

Usch det e typ 6 minusgrader ute och jag ska stå ute hela dan:P men men ska va skönt att jobba lite oh jag känner mig redan bättre =) och som sagt pengar e aldrig fel att få in speciellt nu när jag måste betala en hyra =)
men kanske slänger in ett mobilinlägg vid lunch får se =) annars skriver jag när jag kommer hem =)
ha en bra dag så länge =)


En bild från kryssningen

Älskar mina flickor<3


Some new colors =)

har lite nya färger eller ah svart och vitt men jag tycker om det =) lätt att göra nya headers till :p men men

bjuder på en bild från kryssningen sen måste jag sova =)

Älskar er flickor <3


snöskottning

ja jösses denna kryssning va helt otrolig om man bortser från att jag fick feber redan på lördagen :p men jag klagar inte jag festar ändå =) det började med att vi fick med oss både mat och dricka på båten så det blev ganska billigt =) vi drog till hytterna som låg mitt emot varandra helt skönt. fixade oss och började dricka =) det  hände så sjukt mkt saker som va så jäkla roliga så jag orkar inte skriva dethade ni varit med så hade ni fått veta =)

aja och jag e ju dock fortfarande sjuk men ska jobba imorgon och hela veckan, ska skotta snö på tak haha :p
ska va i skärholmen iallafall =)  så då vet ni vart jag e =)


1329648 ska ta en bamyl koffein så

5624e0629257a985046834e969982138.png

Kolla varifrån!

ska ta en bamyl koffein så jag vaknar:)


Snart bär det av

ska snart åka till nea =) allt e ned packat nu =)

haha gårdagen blev ju ganska vinglig haha georg köpte massa dricka till  mig och ja jag va plakat:p haha
fick i mig allt som allt igår 5 alkoläsk, 4 cider , en tequila och en mintu shot :P så det tog ganska rejält:p och idag ska jag dricka desto mer och ännu längre :P
hörs på söndag när jag kommer hem =)


skit skit skit

Usch va jag tvungen att bli sjuk nu. men vafan inte hindrar det mig att festa, ikväll blir det beach party på viper sen imorgon drar vi ut på sjön ska bli så underbart =) har dom bästa vid min sida när som.

och förresten jag och petra hhade sjukt kul igår vi sladda runt lite överallt haha men kul va det =) ska snart gå upp och duscha och sen käka och fixa tills jag ska åka till jordbro ch föra hos petra och pia sen blir det att åka baklucka in till viper och festa lite och lite små bråk kanske det blir också :p man vet aldrig :p men ha en trevlig kväll bloggar innan jag drar till nea imorgon =)


ut i snön

ska snart ut i snön måste hämta syrran från jobbet sen blir det att åka till jordbro och va hemma hos petra en stund =) ska bli mys =) men lär väl kanske hamna i några diken :P


Long time

Förlåt för dålig uppdatering men har varit så jävla död den här helgen då jag jobba så sjukt mkt förra veckan. den här veckan blir nog lite lugnare men en desto sjukare helg haha ne men då bär det av ut på vattnet och vi tjejor ska stampa tills båten sjunker =) och vi kommer ha så sjukt kul men inte så konstigt då vi alltid har så jävla kul tillsammans =)


RSS 2.0