Love is like an ocean, deeper than the sea


Nu har min lycka gått till jobbet

danne åkte nyss till jobbet och jag saknar honom redan helt underbar e han. tror detta kan bli nått bra =) hoppas han kommer förbi imorgon också.'

ska snart göra mig iordning att åka till jobbet och så e det bara denna natt kvar sen ska jag sova =)

ska gå och ta lite glass nu för halsen men vi hörs imorgon =)


snart lång ledigt

hej alla glada va ett tag sen jag skrev men fan dom senaste dagarna har verkligen varit en pain in the as. för det första i helgen så skadade jag fingret , hästen drog sönder axlarna på mig,jag försov mig och sprutade linimient i ögat lyckat lotta.  sen så nu i början av veckan så började jag få feber och nu e man väl snart sjuk så lär sitta sjuk på min egen födelsedag JIPPI *Not* men men

nu e det bara en natt kvar denna vecka att jobba sen e jag ledig fram till måndag natt =) sa bli skönt behöver verkligen vila ut.

förresten har träffat en helt underbar person =) danne jag kan inte sluta tänka på dig du e så himla underbar.
nu ska jag bara fixa lite andra problem.

men nu ska jag sova sen ska jag träffa danne =)

ha en bra dag =)


Slappa härnäst

är nu tillbaka från mörby eller ah för ett tag sen satt och käka med min syster också då hon kom hit och käka lunch =)

jag köpte iallafall:
1 skinn kavaj
3 par trosor
1 "bh" utan band
1 bok
och tabletter som ska göra så att håret växer bättre och blir tjockare

Lindex Shop Online - Kavaj Lindex Shop Online - Bandeau Bh Lindex Shop Online - Tangatrosa
(hittade inte bild på dom andra två med det va hotpants)


det va iallafall det jag köpte, nu ska jag lägga mig och läsa den där boken tills danne kommer =)


Tjolahopp =)

Länge sen sist men har jobbat så mkt men det e skönt då får man massa pengar =) fick ut ganska bra lön den här månaden men det blir mer nästa månaden, ska snart åka till mörby centrum ska till apoteket och sen ska jag köpa nya trosor har typ inga. sen ska jag kolla efter nya hörlurar till mp3.  har även betalat hyran och lite annat nu och då flög pengarna iväg men så e det. sen kommer danne hit en stund också ska bli mysigt. sen ikväll så kanske jag ska förbi nivå med carro och bella och ta en öl sen blir det hem och sova har stalle i helgen så denna helg blir lugn =)

men skriver kanske mer sen =)


fräscht hår =)

nu har man nyfärgat hår då och det känns så skönt för håret e så frächt så =) ska snart byta om och sen åka och tanka bilen för att sen åka till jobbet =) får se hur pigg jag e inatt då jag bara sovit tre timmar, men det löser sig.

ha en trevlig natt ni där ut =)


Ny hårfärg

sitter nu hemma med färg i håret ska snart skölja ut det =) va en skön natt på jobbet, sen så när jag hade handlat till pappa och skulle ta bussen därifrån så kommer jessica precis så fick åka med henne och då följde jag med henne på några stopp och sen så käkade vi lunch tillsammans skönt att få umgås lite med sin syster dår man inte träffar henne så ofta. inatt blir det jobb igen =) ska träffa en kompis vi sju också och innan dess ska jag försöka sova lite =)

ha en bra dag allihopa


Jobbet snart

gud vad jag har sovit idag jösses somna vid typ 10 och vakna halv nio. ska åka pappas bil idag med så tar bussen ner dít 21.57 och lämnar cigg och tidning till honom sen åka till jobbet, men jag lär inte va trött idag iallafall. imorgon blir det lungt =)

Nu ska jag göra mackor hörs imorgon =)


nea nästa

nu drar vi till nea och sen blir det 360 =)


Lasangette till middag

det har varit en rätt stressig dag mkt att göra och jag e helt slut. har precis käkat mat det blev lasangette och nu e jag färdig och vi väntar på skjutsen till nea =)


sveriges värsta bilförare och jobb

har precis kollat på sveriges värsta bilförare och det är alltid lika kul, sen inatt e det jobba igen e skönt att jag jobbat hela veckan då har jag iallafall dom pengarna, förhoppningsvis blir det mer jobb innan den 1a men har ju även råsunda på helgerna så det e skönt =)

men ni får ha en bra natt så syns vi imorgonbitti =)


Heltid från 1 april

Hej alla glada hoppas ni får en bra dag på jobbet,skolan och sånt själv ska man snart lägga sig och sova några timmar sen blir det jobb inatt igen =) och från och med 1 april jobbar jag där heltid ska bli grymt skänt kommer tjäna fina pengar då =) tur man inte har kille det skulle bli jobbigt :p ne skämt osido jag hinner med allt.

 

men ha en bra dag =)


Snart åter till dhl

håller på att plocka ihop mina grejer tunnelbanan går 5 över ska åka till tim och åka med honom till jobbet och sen imorgon åker jag med en av mina chauförer hem =) sen imorgon bitti så sover jag så gott så =)


Glada chaufförer imorgon

go kväll alla glada hoppas ni mår bra det gör jag iallafall =) det blir att jobba sen ska bli kul att överaska mina chaufförer imorgonbitti då dom tror att jag inte kommer:p vilket dom inte gillar då dom blir ledsna om jag inte lastar deras bilar haha dom vill bara ha mig =) det e iofs skönt att dom gillar mig då slipper jag fundera på det iallafall =)


Råttsunda here we come

hae fantastiskt kul igår va skönt att få komma ut lite =) och allt bara fungerade helt underbart inget tjafs eller nått. och sen fick man skjuts hem också helt underbart =)

senare idag så blir det att jobba på råsunda ska typ få stå med petra =) då jag ska va "handledare" åt henne =) sen efter råsunda så blir det hem och fixa mat och matlåda och sen ta det lugnt i några timmar för att sen åka till nästa jobb =) blir hård dag för mig men vafan gör man inte för att överleva =)


Myskväll hemma med frugan

haha eller ah fruga och fruga :p sambo kanske :p ne men det blir hemma kväll idag med carro och kim e mysigt =) 10 över 10 kommer daylight på 3 an värd att se jag lovar men jag brukar börja gråta när jag ser den :P

imorgonbitti blir det stallet sen hem och fixa min data om kim hittar skivan :p sen blir det krogen =)  får se fall det blir lyckat eller inte :p men det återstår att se =)


ett skratt förlänger livet

jösses vad jag har garvat idag haha me ,em det har varit en sjuk dag:p åkte iallafall iväg och träna förut gick i 15 min på bandet sen körde jag bara mage,axlar och armar typ. skönt va det iallafall =) sen så åkte jag och carro till kim och käka då han bjöd på mat fast vi har ju bjudit honom på mat hela veckan :p haha och sen flippa jag ut och bara garva tills jag dessutom råka slå en sked i huvudet på kim haha det bara dunka till :p sen va det sveriges värsta bilförare och där blev det ju inte mindre garv haha , nu ska vi gå och slänga soppor =) hörs imorgon =)


skönt med sömn

men nu e det dags att städa igen =) så man blir klar för sen ska jag åka iväg och gymma =) ska bli skönt at få träna igen =) även fast jag får ganska mkt träning på jobbet =)


1329648 sh

0-1611401e416ff1006dcf77160724114f.png

Kolla varifrån!

sitter och vilar i bilen:)


åka på gångvägar funkar

usch e helt slut efter nattens arbete men det va en lugn natt ändå hade 40 stopp på ena bilen och 54 på andra så de va helt okej =) och dom e lika nöjda som vanligt när jag lastat hihi. sen åkte jag till stallet efter jobbet mamma körde för jag va alldeles för trött. fixade hästen sen åkte jag hem men på hem vägen så står det att bergshamra vägen va avstängd så jag och mamma tog en annan väg eller ah väg och väg en gångväg men den funka den med :p haha nu ska jag typ sova lite sen kommer kim förbi och ska sova med mig sen kommer väl carro hem runt 5 också får se hur hennes fot mår som hon vricka igår stackarn. ha en bra dag allesammans =)


1329648 står på jobbet och har lit

0-6d8ad11b1fc3d42fa404006d23c49550.png

Kolla varifrån!

står på jobbet och har lite halv tråkigt.


bingolotto

sitter nu och spelar bingolotto med kim och carro =) sen blir de jobba för min del ska bli skönt att tjäna lite pengar längtar till min lön den 25 den e nog ganska stor =) hihi. och jag och carro börjar få lite ordning nu men det e svårt att städa medans jag jobbar natt och carro dag för jag sover på förmiddan och sen har vi inte så mkt tid över men vi tar lite i taget , men nu ska jag gå och göra en macka tror jag =)


städdags

ja idag ska jag städa =) och det e ganska mkt som ska göras också =)  detta ska göras:
* lägga in kläderna i garderoben.
* diska
* damsuga mitt rum
* torka mitt rum
* möblera om mitt rum
* hämta bordet hos pappa
* Boka tvättstugan
* städa i köket
* byta gardiner

så det va det jag kom på =) skriver senare när jag gjort lite så kryssar jag för vad jag gjort =)

sen idag så kommer kim hit också och ska borra hål i väggen =) sen även byta stereo i min bil igen =)
sen blir det att laga mat för carro behöver matlåda på jobbet imorgon så jag funderar på om jag ska göra risnisse =)

ska ta bilder sen så fort att är klart här hemma =)


har en ny inflyttad nu =)

nu har carro flyttat hit =) vi har fixat hela dan vilket resulterade i att jag bara sovit 1 timme i vår soffa :p haha men det blev as bra i vardags rummet =) och badrummet e också as fint mamma lär bli förvånad imorgon =) det e dock en hel del kvar att fixa =) men det får ta lite tid =)  måste ju hinna jobba också =) men men sitter nu i köket med carro vid varsin data =) ska väl snart fortsätta plocka lite =) ha en bra kväll för mig blir det jobb senare =)


RSS 2.0