i wont give up

usch usch usch vad trött jag e ... men sånt e livet har sovit 5 timmar under hela helgen =( inte bra, men allt har gått bra iallafall =) har stallet måndag och tisdag också så har lite att pyssla med nu =)


så ser min vecka ut just nu =) sen ikväll blir det att träffa älsklingen också =)

ne nu ska jag vila en stund tills mamma kommer tillbaka.


trött tjej

Har precis kommit till mamma och har käkat frulle, ska nu åka till stallet sen blir det jobba på råsunda e helt slut har inte sovit än.. önska mig lycka till..


sötaste Älsklingen man har

han skicka ett sms nyss som det stod såhär i:

Fan vill vara med dig nu älskling saknar dig

så himla söt han e älskar honom massor


Tröttis

Hej alla glada va några dar sen sist. men har haft lite att göra.
har varit mkt med petra och lollo och även hunnit träffa min älskling =)

det e bara en vecka kvar tills kryssningen nu längtar som fan men fortfarande lite saker att fixa men det löser sig nog.

imorgon blir det en lugn förmiddag sen ska jag och lollo till kyskan och hämta lite nattvandrar jackor för att sen åka till fryshuset och fixa där och sen vandra runt där på The Wave så om ni ska dit så kolla efter mig då.

älsklingen min ska ha barnen i helgen så honom ser jag nog inte så mkt eller ah kanske åker dit och umgås lite med dom =) hans barn e så mysiga =)

min helg ser ut såhär iallafall sjukt mkt:
Fredag: Nattvandra till typ 03.00
Lördag:Jobba i stallet , sen jobba på råsunda från 16.00 till 21. alltså en hel dags jobb från 7 till 9.
Söndag: jobba i stallet igen.

men nu ska jag sova e sjukt trött kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag åker imorgon.


Åska och regn?

Va kom detta väder ifrån? hmm det som va så fint väder,

aja nu städar vi här hemma får se opm jag får träffa älsklingen sen han skulle hjälpa dom hemma och flytta.

sen kommer lollo hit och vi ska kolla på film =)


Ut och sola...

ska snart ut och sola med mamma min =) får se hur länge man orkar e så sjukt varmt men man ska inte klaga för nu e äntligen sommarn här =)


Liten paus...

Tog nu en liten paus i filmtittandet =) kollar på king kong och den e rätt så lång =) så sitter inne på Facebook och kollar lite och spelar lite också :p

ne nu åter till filmen...


Tror 2010 är mitt år

kom och tänka på en sak. alla tidigare år har det alltid varit nått strul med killar som sårat en och bara ljugit för en och såna saker,

så jag tror att detta år är mitt för jag har världens bästa vänner och en helt underbar familj som jag lättare är överens med nu och sen till det bäst så har jag hittat världens mest underbara kille som jag vet aldrig kommer såra mig så nu kommer mitt liv bli bra =)


hos mami...

sitter hemma hos mamma och passar hundarna medans hon jobbar,

har varit ute i stallet idag och sen så skjutsade jag mamma till jobbet åkte sen hit och har kollat på film först emil i lönneberga =) och sen hellboy. och nu sitter jag här ska kolla på nån mer film sen vet dock inte vilken, antingen King Kong eller nån annan rolig =)

men skriver kanske senare.


Trevligt sällskap och Kubb

Go kväll alla glada.

har haft en helt underbar dag, åkte till jordbro och va med petra och dom helt underbart =) vi åkte efter vi hade käkat till Rudan och körde kubb =) hur kul som helst . Älskling kom förbi också och det gjorde mig super glad =)

ska snart sova ska dock ta en cigg till först =)


måste bara säga...

att imorgon är det bara 2 veckor kvar tills kryssningen =) jösses vad tiden går =)


Solen skiner...

fan vilken härlig dag har legat och solat i mitt rum på sängen för jag har så stora fönster så det kommer in massa sol där =) uber skönt.

men nu vet jag inte vad jag ska göra? hmm kanske ut och ta en promenad, men det reder sig ska sola lite till iallafall =)


Go kväll alla glada

hur leker livet med er då?
själv ska man snart sova ska upp 4 imorgonbitt/inatt nått sånt :p
så blir det att jobba mellan halv 6 - 10 sen blir det stallet =)

har inte gjort så mkt idag jobbat sen sovit åkte sen förbi tomteboda och va med mamma på
hennes lunch rast =) sen åkte jag till statiol i solna och träffade älsklingen =) så söt han e <3

sen så skjutsade jag hem petra och niklas då dom hade jobbat på råsunda och carro fick även åka med =)

ne nu ska jag kolla vad det är på tv sen blir det sängen =)

godnatt =)


Fan vad jag saknat det...

Tjena, va ett tag sen
igår va jag ute och nattvandra igen med tjejerna och gud vad jag saknat det =) så nu blir det nattvandring varje fredag tills dom har sommar uppehåll eller ah en fredag i jag borta då vi åker på kryssningen =) men annars e jag med. det hände så sjukt mkt roliga saker igår :p jösses alltså.

tog ju bilen dit så jag slapp åka kommunalt hem. så jag plockade upp carro på vägen då hon ändå skulle hem hon va på viper, full va hon också :p sen så satt jag här en stund innan jag gick och la mig =)

va även på skansen igår med älskling och hans barn och hans bror och lollo va med också det va supermysigt träffade också vera där =)

idag blir det film mys hemma hos mamma ska bli skönt kl 9 är det dante´s peak på tv så den ska jag se =) ska kanske åka förbi älsklingen en stund också snabbt och pussa lite på honom =)

men vi kanske hörs sen skriver kanske från mamma =)


<3

Vissa tror att kärlek
bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar,
choklad och pirr i ditt hjärta
Nej Kärlek betyder också svek,
sorg och smärta
Jag lovar

Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär


One more chance


Schwarzkopf Osis Dust It Hair


Jag älskar verkligen denna produkt =)
det är puder du pudrar i hårbotten och sen ruffsar du bara till håret lite så blir det skit snyggt,
och det håller i sig en hel dag också min frisör har alltid i det i mitt hår när jag klippt mig och jag e alltid lika nöjd =)
fick värsta ebjuandet idag i en frisörbutik när jag skulle in och köpa en för 1 kostade 99:- och jag fick 2 för 179 så varför inte ska ta kort sen på före och efter jag använt dust it ska använda det ikväll nämligen =)

så jag rekomenderar verkligen att köpa detta =) speciellt om ni gillar att ha en frisyr med mkt volym i .


Hemmakväll vs. Utekväll?

nu e jag ganska så utvilad somna i sängen när jag kom hem haha men va så sjukt trött, sen kom brorsan och hämta hunden sen så hoppade jag in i ett bad faktiskt =) duschade sen och tvättade håret och nu sitter jag här ska nog ut med lollo ikväll antingen gå till nån krog som hennes killpolare ville att vi skulle komma till eller så går vi bara nånstans och sätter oss och tar en öl eller två. ska nog även gå förbi plattan och hälsa på petra och adéle för adéle ska söka till idol imorgon så dom ska sitta där inatt stackarna :p och då kanske jag även får syn på min älskling som har jobbat från kl.12 idag och slutar inte förns 6 imorgon bitti han kommer va helt död.

aja nu till dagen som va =)
det gick verkligen jättebra på jobbet idag fick jobba med två andra människor idag dom va helsköna =) och jag fick in världens tempo i slutet blev klar med en bur på typ 10 min haha
slutade runt halv ett så då gick jag bort till tåget och åkte in till stan lämnade in min gamla förlovningsring på ett ställe så fick lite pengar, sen så gick jag och handla vissa saker jag behövde som:
*Gult självlysande nagelack (till kryssningen)
*Dust it
*en och sak som e en överaskning till älsklingen vågare inte skriva här för han kanske läser :p
haha

förresten igår när jag körde hem petra så körde jag över en hare =( han hoppade ut mitt i vägen kunde inte stanna och inte väja heller så, men sen så stod han bara mitt framför bilen han hade hunnit flytta sig.




ska skriva om dust it nu tänkte jag för er som vill veta vad det är =)


potatisbullar

har precis ätit ska ta en cigg nu och sen ska jag och petra åka och jobba vi börjar fem istället =)


kanske skriver inatt =)
ha en bra dag annars =)


6 Maj 11.24

hoppas ni sovit gott för det har jag =)

Åkte och träffa älsklingen en snabbis igår och jösses vad mitt hjärta slår frivolter när jag ser honom =)
tog en cigg tillsammans sen så åkte han vidare till jobbet och jag hem gick även en bit med hunden så han fick göra ifrån sig =)

nu sitter man här me en cigg i handen har precis käkat frukost och ska snart klä på mig ridkläderna och dra till stallet. sen blir det att hämta petra och sen hem och byta kläder för att sen jobba =)  får se hur det blir att jobba där då =)

men ni får ha en trevlig dag en så länge får se om jag hinner kasta in nått mer inlägg senare =)


de fick bli en gammal bild på mig och söthästen:p


Lill lördag

Ja så va det lill lördag idag också Hmm inte e jag ute och festar =) stolt e jag =) ne men har precis duschat och ska snart åka och träffa killen en snabbis innan han jobbar sen så kanske jag ska träffa lollo får se om hon orkar =) annars så hittar jag väl på nått =) regnar ute gör det också =/ men men

Imorgon så ser dagen ut såhär:
*Åka till stallet
*Jobba från 18.00 - 02.00 ungefär
*hem och sova sen upp klockan 6 påfredag =)



Hej alla glada

Vakna runt tio imorse och va sjukt seg :p men gick iallafall upp för mamma skulle komma förbi med brorsans hund. sen åkte jag och carro förbi sebbe hon bokade tid för sin tatuering hon ska göra. och sen lämnade vi hunden nere hos anna en stund medans vi åkte till kista för carro skulle köpa en vårjacka och sen så köpte hon jäst också så nu håller hon på och bakar bullar :p men men får se vad jag ska hitta på sen, ta en tur med lollo ikväll igen kanske om inte älsklingen kommer förbi. så får se.


gårdagen va iallafall extremt kul :p först va älsklingen här och det va super mysigt sen så hade jag så grymt tråkigt att jag och lollo drog ut med bilen och körde runt lite vi körde till en lite mysig väg vi åkt på tidigare i alby och sen stannade vi på donken och käka sen så drog vi till boda där mamma jobba och hälsade på hundarna =) sen åkte vi hem men gud va kul vi hade satt och flumma hela tiden :p

men men skriver nog senare funderar på att dra ner till affären e sjukt sugen på nått men vet inte vad.


Biljetterna hämtade

hej allihopa har inte skrivit på ett tag har varit sjuk eller ah jag e fortfarande sjuk men det börjar bli bättre.
det som hänt är iallafall att:
jag och petra hämtade igår ut biljetterna till monday bar åh längtar som fan, det kommer vara jag,petra,niklas,danne,dannes brorsa och systers som åker ska bli hel kul =) sen köpte vi även tyg till våra foffar vi ska göra det kommer bli lite special edition på dom vi kommer va coolast =) så nu sitter man och funderar på vad man ska ha med sig men jag lär ta med mig så jag kan byta kläder om det e så =)

ska snart åka till stallet och fixa med hästen.

sen får jag se vad som händer ikväll hoppas älskling kommer förbi =)

hörs senare


RSS 2.0